MAGIČNA MOĆ PLAVE KOSE: Milijana iz Đekne otkrila zašto je dobro biti plavuša!
Foto: Printscreen

Olakšajte sebi put ka uspehu

MAGIČNA MOĆ PLAVE KOSE: Milijana iz Đekne otkrila zašto je dobro biti plavuša!

Žena -
Hrvatska glumica Arijana Čulina, koja je postala popularna u celoj bivšoj Jugoslaviji po ulozi Milijane u "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo", davno je otkrila kako boja kose može da promeni život.

Naime, tek kada je postala plavuša život joj je pošao na bolje. Ona je u svojoj ispovest otkrila da je još kao mala, dok je još bila brineta, saznala koliko joj, ako postane plavuša, život može postati lakši i bolji.

"Dakle plava sam, odnosno glupa sam. Ali nisam prirodno glupa jer nisam prirodno plava. U najranijoj mladosti shvatila sam magičnu moć plave kose, a tome je prethodio jedan nemili događaj. Kad smo ja, inače tadašnja brinet,) i moja visoka dugokosa, dugonoga, plavokosa, plavooka prijateljica išle po sladoled, svaka je naručila po dve kugle. Imale smo tačno toliko novaca i pošto imam usađen osećaj za pravdu, odlučila sam naravno da to ravnopravno i podelimo. Ali kako, izgleda, pravde na ovom svitu nema pa nema, a to je činjenica koju na žalost spoznaš od malih nogu, usledio je naravno moj prvobitni šok", počela je priči o tome kako je odlučila da postane plavuša.

"Zamislite zaprepašćeno i šokirano lice kad sam pogledala u svog sladoled i ugledala samo jednu kuglicu dok su se iz prijateljičinog korneta smešile tri slasne kugle. Potpuno sam zanemila od šoka. I kad sam pitala zašto je meni dao kuglu a njoj tri, odgovorio mi je: zato šta si ti mala, ružnjikava i smeđokosa a tvoja prijateljica ima prekrasnu pljavu kosu i ona to kao takva zaslužuje", bila je šokirana i tada se zaklela se da će kad-tad postati plavuša čisto zato da se lakše provlači kroz život, elitu i narodne mase.

"Lepoj ženi sve je moguće. Pa čak i ako je glupa, može izazvati u nekome dojam da je pametna. Plava kosa može zasenit svačiju pamet. Hiljadu puta sam još, nažalost ili radost, potvrdila tu svoju teoriju o plavoj kosi. U osnovnoj a potom i srednjoj školi, u kojoj mi je jedna Lela skupila sve frajere mašući svojom plavom kosom na glupoj glavi. A ja sam mahala smeđom na pametnoj glavi. Al mahala ne mahala isto mi se pisalo. Nitko se nije ni upola zalepio za mene koliko za nju. Moran priznat, mrzila sam tu gusketinu. Eto, ona je imala više uspeha sa petorostruko manje uložene energije. Samo bi mahnula tom kosom kao Mis Pigi i svi su padali oko nje ko tri praščića, a ja sam kao fol prosipala pamet i šarm za petorostruko manji učinak. I eto tako sam vam ja izračunala šta se više isplati. Plava kosa ili pamet. I izračunala sam. Zato sam plavuša", završila je glumica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

nacional.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track