Posle razvoda je odlučila da uživa: Uzbuđuju me izlasci s momcima koje upoznajem preko Fejsbuka
Foto: Fb

Randevu na slepo

Posle razvoda je odlučila da uživa: Uzbuđuju me izlasci s momcima koje upoznajem preko Fejsbuka

Žena -
Paulina Jong odlazila bi na sastanak na slepo sa momcima koje bi upoznala preko Tindera i raznih društvenih mreža, dok bi za to vreme njen devetnaestogodišnji sin ostajao kod kuće.

Pedesetpetogodišnja majka, od nedavno i razvedena žena, nakon kraha braka, počela je da izlazi sa muškarcima koje je upoznala preko aplikacije Tinder.

Dešavalo bi joj se da dogovori čak tri sastanka nedeljno, a njen sin je podržava u tome. Paulina se redovno dopisuje sa strancima preko raznih društvenih mreža, a onda kada joj se ukaže prilika da izađe sa nekim ona prihvati, bez obzira na godine. Pa se tako viđala i sa dvadeset godina mlađim muškarcima.

Ova kuguarka izgleda odlično za svoje godine, a sve to može da zahvali fitnesu kojim se inače profesionalno bavi.

Međutim, nakon razvoda ona ne vidi ništa loše u novim poznanstvima i povremenom seksu.

Opravdava svoje postupke prekidom braka. kaže da je dugo bila posvećena samo porodici i domu i uprkos tome muž ju je ostavio. Sada je rešila da se okrene sebi. Došlo je njeno vreme.

Radi ono što je ispunjava i ne mari šta će drugi da kažu. Sa devetnaestogodišnjim sinom ima odličan odnos, potpuno otvoren i iskren. On je podržava u svemu, a dok ona traži sebe sa strancem u krevetu, on sedi i igra igrice za kompjuterom.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track