TEMPEROVI SAVETI ZA USPEH: Ima tek 17 godina, a već zarađuje oko 30.000 dolara mesečno!
Foto: Printscreen

TEMPEROVI SAVETI ZA USPEH: Ima tek 17 godina, a već zarađuje oko 30.000 dolara mesečno!

Žena -
Temper Tompson koji putem interneta drži kurseve kako koristiti Amazonov Kindle, pa tako zarađuje oko 30.000 dolara mesečno.

Preduzimljivi tinejdžer tako prodaje savete koji će autorima osigurati bolju vidljivost njihovih knjiga i drugih izdanja na popularnom Amazonu. Osim toga, Temper uči druge kako najbolje mogu da promovišu knjige na internet platformama i savetuje kako da se odabere tema za žanrove koji najbolje prolaze.

"Mnogi pričaju o tome da žele nešto da urade, a ništa ne preduzimaju po tom pitanju. Planove i ideje imamo svi i to stalno, ali ono što čini razliku je njihova implementacija, a što traži vreme i trud. Nemojte da se bojite da ćete da propadnete i budite istrajni. Mnogi čine greške na početku, i ja sam ih činio dok sam razvijao svoj posao. Treba te "padove" pretvoriti u svoju prednost", poručuje mladi preduzetnik od kojeg mnogi mogu nešto da nauče.

Temperovi saveti za uspešan posao: * Fokusirajte se Nemojte dopustiti da vam razne sitnice odvlače pažnju već se fokusirajte na svoj cilj, i radite stvari jednu po jednu. * Samo pozitivno Važno je okružiti se pozitivnim ljudima koji će vam biti inspiracija i podrška * Uvek korak napred Uvek idite napred. Važno je rasti i razvijati se - kako u poslu, tako i privatno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track