SUDBINA ZAISTA POSTOJI: Ovom paru je jedan otkazan let promenio život iz korena!
Foto: Printskrin FB

Neverovatno ali istinito

SUDBINA ZAISTA POSTOJI: Ovom paru je jedan otkazan let promenio život iz korena!

Žena -
Kristen Adamson i Daren Aškrofta, pojavili su se na aerodromu kao potpuni neznanci a onda je sudbina učinila svoje.

Naime, u junu 2014. godine njihov let iz Toronta je kasnio a onda su se pukom slučajnošću njih dvoje upoznali. Verovali ili ne, ove godine u septembru prave svadbu.

Ona je putovala u Keniju, a par koji je bio na istom letu kompanije Britiš ervejz, sedeo je zajedno. Njihov razgovor trajao je cele noći, a Kristen je izjavila da se sve desilo veoma brzo i da je izgledalo jednostavno pravo.

Počeli su da pričaju kada se ona uspaničila da je propustila let zbog toga što je nosila slušalice, pa je prišla Darenu i njegovom prijatelju da ih pita da li i oni isto čekaju. Nastavili su da pričaju kada su shvatili da u avionu treba da sednu jedno pored drugog.

"Delili smo životne priče i detalje o njemu, ali sam mislila da ga više nikada neću videti", rekla je ona.

Kristen je putovala u Keniju da bi volontirala sa decom koja nemaju roditelje, a nastavila je da komunicira sa Darenom dok je boravila tamo. Ona je priznala da joj je, kada je imala 20 godina, konstatovana bolest jajnika, kao i da joj je saopšteno da neće moći da ostane trudna prirodnim putem. To je bila posledica saobraćajne nesreće u kojoj ju je udario automobil i naneo teške povrede u novembru 2007. godine.

"Moj život se drastično promenio. Život koji sam poznavala za mene je bio završen", rekla je ona.

Po povratku iz Kenije, par se dogovorio da se nađe na aerodromu Hitrou u Londonu. Konekcija između njih bila je toliko jaka, da je Kristen aplicirala za britansku vizu i uspela je da je dobije, piše dailymail.co.uk

U avgustu prošle godine, Daren ju je zaprosio dok su bili na pikniku na plaži.

"Najbolji dan u životu! Jedva čekam da se udam za svog najboljeg prijatelja", napisala je ona na Fejsbuku kada je obavestila prijatelje o srećnim vestima.

"To što sam zaprosio Kristen je jedna od najlakših odluka u mom životu", rekao je Daren.

Par je kupio kuću u oktobru prošle godine.

"Mnogi od vas znaju priču o tome kako smo se upoznali, ali većina vas ne zna koliko se neverovatnih, uzbudljivih i veoma slučajnih stvari desilo na putu našeg upoznavanja."

"Naše upoznavanje se stvarno desilo sa razlogom", rekli su oni.

Par će se venčati u septembru ove godine na farmi u Eseksu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track