NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA:  Kad košarkaš zavoli plesačicu
Foto: Profimedia

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA: Kad košarkaš zavoli plesačicu

Žena -
Trenirao je košarku I mislio je da je to najveća ljubav i sreća na svetu. Kao i svake godine došao je na pripreme sa ekipom i vredno radio i trudio se na svakom treningu. Iz dana u dan “skidao” je poteze od najboljih košarkaša gledajući njihove poteze.

Onda, četvrtog dana u isti hotel je došla grupa vršnjakinja koja se bavila umetničkim plesom. U grupi devojčica bilo je mnogo lepih, ali posebno se isticala ona sa pogledom laneta I konjskim repićem. Nije nikoga gledala i nije je niko zanimao jer je ona došla da vredno trenira.

Njeni pokreti su i njen ples su ostavljali dečake otvorenih usta i svi su redom posle košarkaškog treninga ostajali da gledaju trening plesa. Samo je neumorno šutirao napolju dok su one plesale. Ipak takvi kampovi imaju deo i gde je obavezan odmor i zajednički ručkovi i večere. Na jednom od obroka su se slučajno sreli, dok je pričao s drugarima, ne gledajući i pričajući sa saigračem krenuo je da uzme tacnu sa kolačem na stolu za samoposluživanje, koji je upravo i ona ispružila ruku da uzme. Konačno je tada i on ugledao nju.

Tada je prvi put i ona odreagovala na neki od pogleda dečaka sa kampa. Poklonila mu je osmeh koji je u njemu prvi put proizveo za njega još nepoznat osećaj u stomaku i tada su mu prvi put zaklecale noge koje ga nikada na treningu nisu izdale. Naravno, džentlmenski je prepustio slatkiš najslađoj devojčici. Slobodno vreme van treninga nisu više provodili vredno trenirajući i tada, već su svaki momenat kortistili za šetnje u blizini hotela.

Iz istog grada su bili I nastavili viđanje i posle priprema, ali nisu zapostavili ni njihovu prvu ljubav. Sport ih je spojio i oni su uživali i u aktivnostima koji im on pružio ali i u njihovim trenucima sreće.

ljubavneprice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track