Najnovije vesti

DANAS JE PRESTUPNI DAN: Ukoliko ovo niste učinili jutros, ne zaboravite večeras!
Foto: Profimedia

29. februar

DANAS JE PRESTUPNI DAN: Ukoliko ovo niste učinili jutros, ne zaboravite večeras!

Žena
21:16h
Današnji dan, "prestupni", kako ga još nazivaju, dan je veoma visoke vibracije.

Numerolozi su se pozabavili njegovim značenjem i na svoj način nam približili ovu prestupnu godinu.

U numerologiji (2+9=11) i (2+2+1+6=11) jednako je 11:11.

Svake godine 29 javlja se jednom mesečno, osim u februaru kada se pojavljuje jednom u četiri godine. Ne samo da je godina prestupna, već ovakav prikaz brojeva (11:11) predstavlja buđenje i prosvetljenje.

"Prema numerologiji broj 11 poseduje strpljenje, poštenje, osetljivost, duhovnost i intuiciju. Ljudi kojima je danas rođendan su, po tom principu, pravi srećniciž", rekla je Kejt Rouz za "Elephant Journal".

Broj 11 u numerologiji, takođe, predstavlja viziju, umetničke kreacije, izume, inovacije, nezavinost, individualnost.Rano jutro 29/2/16 – energija počinje da tinja u našem solarnom pleksusu, koji je povezan sa našim emocijama i intuicijom. Kako dan bude odmicao, energija će dobijati sve veći zamah, pa ćete imati osećaj da vaše energija sve više skače. Stoga, nemojte da vas začudi ako vam danas intuicija bude na jako visokom nivou i da vam se često u toku dana dogode deja-vu sinhroniciteti.

Ako ste razmišljali o budućem životu, danas je svakako taj dan – počnite da radite na ostvarenju svojih snova.

UPUTSTVO

Sačekajte da sat otkuca 11:11, gledajte na sat ceo minut, a zatim zatvorite oči i zakoračite u svoju budućnost. Mislite na ono što duboko želite da vam se ostavri i samo čekajte… Doći će!

Napomena: Ukoliko to niste učinili u prepodnevnim časovima, učinite večeras! Nemojte propustiti dan jer ovaj 29. februar se više nikada neće ponoviti!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...