STIŽU PARE: Uradite ovih 5 trikova i novac će vam lako doći!
Foto: Profimedia

Narodna verovanja

STIŽU PARE: Uradite ovih 5 trikova i novac će vam lako doći!

Žena -
Uvek vam fali novca' Nemojte da brinete više. Uz pomoć ovih malih trikova stižu bolji dani.

Novčanik je jedna od stvari bez kojih nikako ne izlazimo iz kuće, i to sa dobrim razlogom - on nam omogućuje da dođemo do stvari koje nam trebaju (a koje mogu da se kupe).

Zbog toga je u narodu uvreženo verovanje kako dodatno poboljšati "rad" novčanika. Čak i ukoliko ste od onih koji ne vole da ga nose, opet može da radi u vašu korist, i to tako što ćete u njemu uvek čuvati deo novca, redovno iz njega uzimati pare, ali ih i vraćati.

Za one brojnije, koji redovno uz sebe imaju novčanik, narodno verovanje savetuje sledeće:

Što se boje tiče, žene bi trebalo da nose zlatne, ili crveno - zlatne novčanike, i to zato što je crvena vatrena boja, a zlatna - pa, boja zlata. Vatra topi metal, pa bi prema tome vaš novčanik, ukoliko pratite ove savete, trebalo da uvek bude pun.

Muškarci bi, s druge strane, trebalo da nose smeđe novčanike sa zlatnim detaljima, i to zato što smeđa, zemljana boja označava stabilnost, pa bi samim tim i takav novčanik trebalo da im obezbedi stabilne prihode.

Narodno verovanje takođe nalaže da novčanik uvek kupite sami sebi, kako biste izbegli eventualnu lošu karmu koju vam kroz novčanik može proslediti poklonodavac. Ukoliko ste ipak rešili da prihvatite novčanik kao poklon, onaj ko ga je kupio obavezno u njega mora da stavi i par novčanica. U novčaniku uvek imajte malo više novca nego što ste procenili da će vam trebati, kako biste samim tim prizvali još novčanica.

Kada ste ispunili sve te uslove, vreme je da se u nov novčanik stavi i novac. Tu je vrlo važno da novčanice budu uredno složene kako ne bi blokirale energiju vaših finansija.

Pored toga, u njemu nikada ne smete nositi račune, bilo da su plaćenu ili ne, jer ćete time za sobom uvek vući energiju plaćanja. Zato odvojite posebnu torbicu za račune i vizit karte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track