(FOTO) SKINULA SE, PA ODVUKLA FUDBALERA U KREVET: Donela odluku, nije birala sredstva!
Foto: Instagram PS

Poremećen sistem vrednosti

(FOTO) SKINULA SE, PA ODVUKLA FUDBALERA U KREVET: Donela odluku, nije birala sredstva!

Žena -
Sve je počelo kada je Bjanka objavila video na Instagramu, gde je u kadar "upala" prepoznatljiva tetovaža koju sportista ima na grudima

Nekada je prestižni status poznate ličnosti bio rezervisan za pevače, umetnike, glumce, političare... U današnje vreme, nažalost, da biste postali poznata ličnost, izgleda da je sasvim dovoljno da odvučete u krevet poznatu zvezdu.Još jedan dokaz za ovu tužnu istinu jeste mlada Bjanka Gezi, koja se bavi manekenstvom i studira na Univerzitetu Florida, ali do pre nekoliko dana nije imala ozbiljnijih poslovnih uspeha, niti je neko znao za nju.

A photo posted by BIANCA MARTINI (@biancaghez) on Aug 7, 2015 at 3:38pm PDT

Međutim, njoj se "posrećilo" i uspela je da odvuče u krevet slavnog igrača američkog fudbala Džonija Manzijela, i da se već sutradan pohvali svojim "uspehom", prenosi Stil .Danas, ona je glavna vest na američkim portalima i ponosna je na to što su fotografije njenog polunagog tela preplavile internet.

A photo posted by BIANCA MARTINI (@biancaghez) on Nov 24, 2015 at 12:00pm PST

Sve je počelo kada je Bjanka objavila video na Instagramu, gde je u kadar "upala" prepoznatljiva tetovaža koju sportista ima na grudima, a ubrzo nakon toga je počela i da plasira izjave u medije koje se tiču njegovog privatnog života, odnosno suđenja zbog napada na bivšu devojku.

A video posted by BIANCA MARTINI (@biancaghez) on Feb 29, 2016 at 2:22pm PST

Mlada manekenka definitivno maksimalno koristi svojih 5 minuta slave, pa je otkrila i informaciju da se Džoni "otvorio" za skoro 5 hiljada dolara kako bi sa njom prenoćio u luksuznoj vili, koliko je cena jednog prenoćišta, a na pitanje šta se tamo dogodilo između njih, lukavo je odgovorila:To ćete morati da pitate njega.Pročitajte još na portalu Stil:Skinula je sve sa sebe i stala pred ogledalo: Očajnički pokušava da dokaže da je smršala! (FOTO)8 suludih roditeljskih lekcija: Dokaz da ste iz Srbije!Hitna pomoć protiv bora: Cenjeni travar otkriva najefikasniju prirodnu masku! (RECEPT)Prema narodnom verovanju: Ako žena dobije ovu biljku na poklon, ispuniće joj svaki san!Najveća neprijatnost u seksu: Muči i žene i muškarce!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track