IZGRDILA SINA NA FEJSBUKU I POSTALA HIT Džejkob 12 povredio drugaricu, evo šta mu je javno poručila
Foto: Printscreen

Viralno vaspitanje

IZGRDILA SINA NA FEJSBUKU I POSTALA HIT Džejkob 12 povredio drugaricu, evo šta mu je javno poručila

Žena -
Teri Dej Evans bila je užasnuta kad je saznala da je njen 12-godišnji sin toliko snažno stao na stopalo drugarici iz škole da joj je čak slomio i cipelu.

Kako bi ga naučila da zbog takvih postupaka treba da snosi i posledice, bez imalo ustručavanja na Fejsbuku je svojim prijateljima podelila šta je njen sin učinio, a u statusu je dodala da nimalo ne žali zbog otkrivanja identiteta svoga sina.

Status ove samohrane majke prikupio je preko 55.000 lajkova, ali i brojne negativne komentare onih koji misle da je na taj način svoje dete izložila opasnosti.

Međutim, kako je Teri objasnila, nije mislila da će njen post videti toliko ljudi jer je pisala prijateljima svog sina.Uz hashtag #Iwillnothaveabullyinmyhouse (neću u svom domu da imam nasilnika) javno je rekla što misli o postupku svog sina.

"Potpuno sam zgrožena što je mom detetu bilo sasvim normalno da stame na stopalo devojčice toliko jako da joj je polomio cipelu. Reći ću ti nešto, Džejkobe. Ako ti se dogodi da nekoga samo pogledaš popreko, ja ću te odvesti kod njihovih rodtelja i reći im da ti daju da radiš kućne poslove i to onoliko koliko to oni budu hteli. Pozdravi se s novcima koje si dobio za rođendan jer ćeš od njih toj devojčici kupiti nove cipele i buket cveća", napisala je majka dečaka.Posle incidenta dečak je djevojčici napisao i izvinjene i odnio ga u školu. Evo što je napisao.

"Žao mi je što sam ti oštetio cipelu, zaista nisam hteo. Ne znam zašto sam to učinio, ali obećavam da više neću. Popravit ću ti cipele", napisao joj je.Teri se obratila i onima koji se nisu složili s njezinim načinom vaspitanja.

"Ne zanima me ko se slaže s mojom tehnikom vaspitanja. Moj je sin ponizio devojčicu i bez obzira na njegovo razmišljanje (a on je mislio da je neće povrediti i da će samo izgubiti ravnotežu), ona se rasplakala. Komentari da sam sina osramotila na internetu su ništa ako uporedimo poniženje s kojim se ta devojčica susrela kada ju je moj sin povredio", napisala je.

Na kraju je dodala da je s njim i porazgovarala i da ga nije samo 'tagovala" u statusu na Fejsbuku kako bi ga on pročitao.

Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track