RUSKE LJUBAVNICE DRMA KRIZA: Sad će me zadovoljiti letovanje u Turskoj i stan od 500 evra
Foto: Profimedia

Odustaju od luksuznog života

RUSKE LJUBAVNICE DRMA KRIZA: Sad će me zadovoljiti letovanje u Turskoj i stan od 500 evra

Žena -
Ekonomska kriza u Rusiji pogodila je i glamurozne ruske ljubavnice koje su navikle da žive na “visokoj nozi” zahvaljujući svojim sponzorima, koji su zbog krize ostali bez novca i vratili se svojim suprugama.

Atraktivne žene poznate kao “soderzhanki” reklamiraju sebe i svoje telo na stranicama za oženjene starije muškarce u Moskvi kako bi se spasile jer ne žele da odustanu od luksuznog života.

Ove žene su sada prisiljene da rade i da se isele iz luksuznih hotela sa pet zvezdica u kojima su živele zahvaljujući svojim sponzorima.

Tridesetpetogodišnja Marina koristila je novac svojih tajkuna kako bi odgajila svoje dvoje dece.

"Smatram se vrednim delom muškog portfolia jer mu nudim visoko kvalitetnu vezu koja uključuju seks i nikada im ne uzrokujem probleme. Zgodna sam i taj muškarac će biti ponosan da me pokazuje svojim prijateljima tokom zimskih praznika. Govorim engleski i italijanski i u mom rečniku ne postoji ‘loše sam raspoložena’ ili ‘oženi me’. Ali, moj trenutni sponzor me ne može više priuštiti i sada mi je potreban novac", rekla je Marina. Sada zarađuje oko 220.000 rubalja, a kao “soderzhanki” zarađivala je i tri puta više.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ove žene su očajne i odlučile su da se na fotografijama prikažu u najboljem svetlu. Neke su obučene elegantno, dok su neke u donjem vešu ili kupaćim kostimima. Vrlo su direktne u onome što traže od muškarca. Osnovni uslovi su stan i putovanja.

"Ako je žena mudra, sama će ohrabriti svog muža da nađe nekoga. Sa svojim sponzorom sam putovala na Maldive, poklonio mi je automobil i plaćao stan. Mesečno sam dobijala oko 1.800 evra. Međutim, to je bilo 2014. godine. Sada mogu samo da očekujem putovanje u Tursku i jednosobni stan i sredstva u iznosu od 500 evra”, rekla je eskort dama Lana.

Dok su klijenti ranije tražili isključivo lepe ljubavnice, sada traže one s kojima mogu da razgovaraju i da se opuste.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track