TAKO SLIČNE, A TAKO RAZLIČITE: Evo kako da iskopirate modni stil poznatih sestara
Foto: Profimedia

UČIMO OD NAJBOLjIH

TAKO SLIČNE, A TAKO RAZLIČITE: Evo kako da iskopirate modni stil poznatih sestara

Žena -
Šta je to što čini stil ovih fenomenalno odevenih žena jedinstvenim? Kako možemo da izgledamo da kao one? Predstavljamo vam karakteristike stila poznatih sestara.

U Velikoj Britaniji svakako najpoznatije, a veoma cenjene kada su pitanju stil i izgled uopšte, jesu sestre Midlton, piše Story. Njihov istančan ukus za modu ni u kojoj prilici ne može ostati neprimećen, pa su tako glavna tema svih modnih magazina kad god se pojave u javnosti. Ono što je takođe svojstveno poznatim sestrama Midlton jeste umerenost kada je u pitanju garderoba i mejkap.

Šminka Kejt Midlton nikada nije upadljiva i jaka, već da je praktično u većini prilika jedva primetna, zbog čega do izražaja dolazi njena prirodna lepota. Kejt najčešće koristi senke za oči u takozvanim nude nijansama, a kada želi da naglasi oči, uz donje i gornje ivice trepavica blago nanese dve do tri nijanse tamniju senku. Pored toga, Kejt i te kako vodi računa da njene obrve uvek budu uredne, a da bi i tokom celog dana imale takav izgled, vojvotkinja od Kembridža dodatno ih uredi i oblikuje olovkom za obrve.

Pipa Midlton baš kao i njena starija sestra Kejt, najčešće odlučuje za prirodan look, a ono što smatra neizostavnim delom svakodnevne make-up rutine svakako je korišćenje prirodne nijanse rumenila, ružičastog sjaja za usne, ali i olovke za obrve. Obe skoro niakda u šminkanju ne naglašavaju usne.

Kristina i Nataša Bekvalac
Kristina i Nataša Bekvalac

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 12, 2015 at 7:26am PDT

Lepe sestre Bekvalac su i prave prijateljice. Često zajedno putuju i izlaze. Baš sestrinski!

Kada je u pitanju stil, poznato je da je Kristina godinama zadužena za Natašin stajling,a ima i sopstvenu modnu liniju. I dok Nataša u svojim čestim javnim pojavljivanjima naginje i ka nešto klasičnijim izdanjima, Kristina više voli da nosi minimalističku odeću u crnoj boji uz poneku eskcentričnu intervenciju.

Nude šminka im je obema omiljena, konturisanje lica obavezno, a uz blede pune usne, oči naglašavaju ajlanerom i dobrom maskarom. Obema im vrlo dobro stoje i tamnije nijanse karmina.

Bijonse i Solanž Nouls
Bijonse i Solanž Nouls

Kad god joj zatreba dodatna doza seksepila, Bijonse se služi trikom koji joj nekako uvek uspeva - njen savršeno iscrtan ajlajner kreira mačkasti pogled kome je zaista teško odoleti! Kako biste istakli oči na najbolji način, pažljivo i nežno povucite liniju u jednom smeru duž cele ivice gornjeg kapka, a zatim isto ponovite, ovog puta sa malo jačim pritiskom kako bi linija bila punija. Vrhove u spoljnim uglovima tanko izvucite naviše kako biste dobile "a la Bijonse" izgled.

Iako je očigledno da joj je upravo starija sestra uzor i u stilu i u šminkanju, Solanž svom izgledu daje i lični pečat. Zanimljiv je njen savet za uvek savršenu nemarnu frizuru : što manje se "borite" sa svojom kosom, ona će biti zdravija i izgledaće lepše! Upravo time se sestra slavne Bijonse vodi kako bi postigla jedinstven, neobičan i zanimljiv izgled svoje neukroćene frizure. Lako je njoj sa takvom kosom!

Voleh jednom u zivotu.. Moja

A photo posted by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on Jan 9, 2016 at 2:54pm PST

Talentovane sestre Mićalović, ne eksponiraju se previše na javnim dešavanjima. Kada se ipak pojave, ostave utisak negovanih i otmenih dama. Obe radije naginju nepretencioznom stilu, i u oblačenju i u šminkanju. Lepo oblikovane obrve, ajlanerom istaknute bademaste oči (koje kao da su identične) i karminom naglašena prirodna boja usana njihov su najčešći izbor.

Ipak, kako u karakteru tako i u izgledu : dok Sloboda češće bira nešto klasičniju garderobu i šminku, Dragana ume da se poigra i neobičnim izdanjima. Razumljivo, jer ipak je mlađa.

SA SAJTA STORY PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Sećate li se kako je Ceca izgledala kada je imala 18 godina? (FOTO)

Da li je ovo najlepša mama u Srbiji: Evo kako izgleda Mašina i Kostadinova majka (FOTO)

Modna avantura: Najlepše kombinacije koje je Zorannah odabrala za šetnju Parizom (FOTO)

Luda žurka: Ovako izgleda kad Anabela organizuje ćerki rođendansko slavlje (VIDEO)

Očaraće vas izgledom: Ovako je izgledala Jelena Bin Drai kada je bila Mis Jugoslavije! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track