OVO JE NJENA PRIČA, A NAMA DELUJE UŽASNO: 500 pijavica stavila u vaginu da zatrudni?!
Foto: Printscreen

Čudna terapija

OVO JE NJENA PRIČA, A NAMA DELUJE UŽASNO: 500 pijavica stavila u vaginu da zatrudni?!

Žena -
Nini Evans (50) iz Londona su dijagnostifikovani fibroidi na grliću materice sa kancerogenim ćelijama, a doktori su joj rekli da je mogućnost da zatrudni skoro nikakva.

Iako ima sina od 28 godina iz prvog braka, Nina je bila uporna da dobije još jedno dete, pa je pronašla lekara iz Rusije koji je pomagao ženama terapijom sa pijavicama.

"Pijavice su korišćene još od doba starih Egipćana i mi tek sada otkrivamo koje su sve njihove dobrobiti", istakla je Evans.

Ona se podvrgla terapiji sa pijavicama koja je podrazumevala da joj krvopije sisaju krv sa leđa, a onda joj ih je lekar stavljao i u vaginu, tačnije, na grlić materice!

"Odabrala sam pijavice, jer sam rođena u Litvaniji i terapija ove vrste se koristi za mnoge bolesti. One se smatraju generalnim lekom i znala sam iz iskustva da ti daju više energije i pozitivnog osećaja. Većina ljudi vidi pijavice kao strašne krvopije, ali za mene su one nešto što može potpuno da ti promeni život na bolje", rekla je ova žena, koja je posle svega toga i 500 pijavica stvarno je zatrudnela i rodila zdravog dečaka Noela, koji sada ima šest godina.

"Znam da bez pijavica ne bih imala šansu da dobijem sina u 45. godini i to je samo početak onoga šta one mogu da urade. Čak ih stavljam na svog šestogodišnjeg sina da mu lečim čvoruge i modrice."

Što se tiče iskustva sa terapije gde su se pijavice zapravo nalazile unutar njene vagine, Nina ističe da sam čin sisanja krvi nije ni osetila, već da je jedini neprijatan deo kada ih doktor stavlja unutra.

"Znam da će ovo zgroziti ljude, ali protok krvi na ovom delu tela je veći i pijavice mogu bolje da isisaju toksine iz krvi."

"Skoro momentalno sam se osetila bolje nakon ovih terapija. Imala sam više energije i tokom narednih meseci menstrualni ciklus mi se unormalio. Takođe sam primetila da imam intenzivnije i duže orgazme, a neki od najboljih u mom životu su baš nakon terapija sa pijavicama."

Kada se vratila sa terapije iz Rusije, Nina je nabavila sopstvene pijavice i nastavila sama da ih ubacuje u sebe i koristi kod kuće svako veče pred spavanje. Nakon završenog tretmana, pijavice ubija tako što ih stavlja u alkohol.

Zatrudnela je nakon devet meseci ove terapije, a čak su i opasni fibroidi koji su pretili njenom zdravlju nestali.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track