Najnovije vesti

ISPOVEST MANEKENKE (40) POSLE MOŽDANOG UDARA: Iz bolnice sam izašla kao zahvalna žena!
Foto: Printscreen

Preživala pakao

ISPOVEST MANEKENKE (40) POSLE MOŽDANOG UDARA: Iz bolnice sam izašla kao zahvalna žena!

Žena
Bila je tražena na modnim pistama, a njeno lice je krasilo naslovnice modnih magazina. A onda je, u četrdesetoj, doživela moždani udar.

Manekenka i fotomodel Klaudija Mejson otvoreno je progovorila o životu nakon moždanog udara.Prvo što je rekla lekaru, kada joj je saopštio dijagnozu bilo je: "Ja sam premlada da bih doživela moždani udar”. Imala je tad samo 40 godina. Bila je u odličnoj formi budući se čitav život bavila plesom, a njena karijera modela i dalje je bila intenzivna.

A photo posted by Claudia Mason (@claudiamason1) on Jan 26, 2016 at 9:20pm PST

Samo 36 sati pre tog razgovora s lekarom, plesala je u grupi, ali je morala da izađe iz dvorane zbog snažne glavobolje. Mislila je da se radi samo o migreni. Sledećeg dana, na audiciji za reklamu, srušila se u čekaonici.

A photo posted by Claudia Mason (@claudiamason1) on Nov 9, 2015 at 12:56pm PST

"Lekari su mi kasnije rekli da je trebalo da reagujem na bol u vratu koji sam često osećala, a koji je ukazivao na ugrušak u arteriji", rekla je Klaudija.

Punih šest dana je ležala u bolnici i konačno je, kaže, shvatila: "Ja nisam superjunak. Nisam nepobediva. Iz bolnice sam izašla kao zahvalna žena".

A photo posted by Claudia Mason (@claudiamason1) on Feb 4, 2016 at 11:53am PST

Imala je sreće. Na vreme je otišla u bolnicu gde je utvrđeno da se radi o blažem moždanom udaru, nakon kojeg, osim spoznaje o vlastitoj smrtnosti, nije bilo nekih ozbiljnijih posledica.

"Svima može da se dogodi. Život ide dalje. Više ne plešem, ali mi odgovara joga. Ko zna, možda se posvetim svojoj prvoj ljubavi, baletu. Život ima tendenciju da stvara pun krug", poručuje Klaudija.

I dalje se bavi manekenstvom.

A photo posted by Claudia Mason (@claudiamason1) on Mar 3, 2016 at 11:56am PST

Net.hr

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...