ISTINITA PRIČA SA TVITERA: Ovo je iskustvo jezivog prvog sastanka. Svi su bili frapirani!
Foto: Profimedia

Jedinstveni izlazak

ISTINITA PRIČA SA TVITERA: Ovo je iskustvo jezivog prvog sastanka. Svi su bili frapirani!

Žena -
Iskustvo sa sastanka jedne Tviterašice postalo je pravi hit.

Devojka koja se na Tviteru potpisuje kao “Misunderstood worm” ove nedelje je podelila 20-ak statusa o zaista jedinstvenom prvom sastanku, a zatim su ovi Tvitovi postali pravi hit.

"Imam priču koju moram da podelim s vama, o mom go*nu je. Juče sam bila na sastanku. Dečko me je pitao da odemo zajedno da prodavnice i sve je bilo super. Zatim smo otišli kod njega. Ja sam samouverena, mirna žena, pa sam se osećala dovoljno opušteno da obavim veliku nuždu kod njega. Međutim, to je bila greška. WC šolja se zapušila! Naravno, kao mirna i samouverena žena, počela sam da paničim. Povukla sam vodu milion puta, što me je još više uznemirilo. Provela sam previše vremena tamo. I onda me je nešto obuzelo i dobila sam ideju. Uzela sam toalet papir i sklonila jedno go*ance iz šolje", započinje svoju priču devojka, a nastavak je još “bolji”.

"Kada sam sam ga izvukla, shvatila sam da nemam plan za dalje. Šta sada da radim? Učinila sam ono što se jedino moglo da učinim. Zavila sam ga u više slojeva toalet papira i stavila sam ga u torbu", napisala je, a dalji zaplet liči na komediju."Sedimo tako nas dvoje na kauču i ljubimo se, a ja samo mislim na komad go*na u mojoj torbi. On mi kaže: ‘Osvojila si me kad si mi se nasmejala’, ja odgovaram: ‘To je tako slatko’. U jednom trenutku poslala je poruku i sestri, ali osim što ju je šokirala, nije uspela dobiti koristan savet.

"Nakon par sati on je otišao u WC i sve je bilo normalno. Pomislila sam da ga je popravio. Uzela sam torbu sa sobom, otišla u WC i povukla sam vodu. Molila sam se da sve ide po planu. Hvala Bogu, upalilo je. Preživela sam, ja sam borac. To je moja priča", zaključila je svoju avanturu devojka.

Devojka je svima poručila sledeće:"Moj savet je da ne pijete kafu pre sastanka. Bolje da ste i pospani nego s go*nom u torbi."

(index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track