SMRŠALA JE PREKO 50 KILOGRAMA BEZ OPERACIJE: Sada je model za kupaće kostime!
Foto: Facebook

Sjajno!

SMRŠALA JE PREKO 50 KILOGRAMA BEZ OPERACIJE: Sada je model za kupaće kostime!

Žena -

Nekada gojazna žena napravila je sjajnu karijeru kao bikini model nakon što je izgubila pola telesne težine.

Dona Žili izgubila je impresivnu težinu bez pomoći operacija, već je izabrala stari dobri način zdrave ishrane i vežbanja. Ovaj fitnes model iz Nove Škotske, Kanada, sada ima 52 kilograma.

Kada je bila najteža imala je 105 kilograma. Priznaje da su slatkiši bili njena propast:Počela sam da se borim sa kilogramima još kao tinejdžerka. Rano sam shvatila da ću se uvek boriti sa hranom - jer sam se lako gojila. Moj najveći problem bili su slatkiši. Obožavam čokoladu, sladoled i čizkejk i uvek ću."Uprkos ljubavi prema slatkišima, 22-godišnja Dona znala je da mora da napravi neku veliku promenu:"Sećam se da sam sedela za svojim stolom na novom poslu i osećala sam se jako neprijatno."Kada budete videli kako izgleda sada, zaista nećete poverovati da je u pitanju ista osoba.Dona je odlučila da krene u teretanu 2010. godine kada je shvatila da joj je dosta gojaznog života. Ovo joj je pomoglo da izgubi 30 kilograma za 2 godine. Shvatila je da je jedini način da izgubi na težini da promeni svoje navike ishrane.

"Počela sam sa malim koracima, nisam zapravo mnogo promenila način ishrane sve dok nisam otišla baš daleko sa fitnesom. Posle sam samo vodila računa o svojim porcijama i jela dosta voća i povrća, a manje gotove hrane."

Kada je najzad stigla do željenih 52 kilograma, Dona je angažovala trenera kako bi joj sredio figuru. Na svoje prvo takmičenje u fitnesu ušla je 2014. godine:"Nisam se takmičila zbog trofeja ili priznanja već zbog sebe - da dokažem sebi da mogu da oblikujem svoje telo posle dijete i napornog rada. Uživala sam u procesu."

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track