(VIDEO) BILI SU U BRAKU 7 DANA: A onda je otkrila stravičnu tajnu o mužu
Foto: Printscreen

Mislila je da je normalan i drag

(VIDEO) BILI SU U BRAKU 7 DANA: A onda je otkrila stravičnu tajnu o mužu

Žena -

Džezmin Kalen (24) je mislila da je Džejson onaj pravi. Upoznali su se u pabu i venčali nakon nekoliko meseci, a onda je otkrila strašnu tajnu.

Šokirala se kada je videla fotografije zlostavljanja djece na laptopu. Odmah ga je prijavila policiji.

Krio svoje identitetTada je saznala da je Kalen (31), bivši operater u centrali za hitne pozive, krio svoj pravi identitet i svoju kriminalnu prošlost. Dve godine ranije je zatvoren jer je kod njega pronađeno 8.000 fotografija dečje pornografije koje je delio s drugim pedofilima.

Odslužio je pola od dve godine zatvora i pošto je izašao, upoznao je Džezmin.

Pomogla joj bakaU svemu joj je pomogla njena baka. Prijavile su Džejsona i tada su saznale da se zapravo zove Džejson Hadson. Opet je završio na sudu i dobio je uslovnu kaznu.

Očajna Džezmin već pet godina pokušava da se razvede od njega, ali on ne želi da joj da razvod.

"Izgledao je tako drag i normalan. I sad ponekad ne mogu da verujem da je to ista osoba. Želim da verujem da je sve to greška, da nije istina", rekla je Džezmin.

Volela ga je i venčanje je bolo nešto najlepši deo dana u životu. "Pod stresom sam sada kada mislim na njega. Razvod će biti prvi korak prema novom životu", rekla je Džezmin.

Kalena je upoznala 2010. godine dok je radila u pabu. Ubrzo ju je zaprosio i venčali su se u februaru 2011. Živeli su kod njene bake. Baka Dženifer (65) je nedelju dana posle venčanja proveravala svoj laptop i našla šokantne fotografije koje je Kalen skinuo. Na nekim su fotogafijama bila deca od dve godine.

Džejson je kasnije opet promenio ime pa je još više otežao razvod. Ipak Džezmin se nada da će se uskoro moći da se razvede prema osnovu zakona o razvodu zbog činjenice da je par godinama živi odvojeno.

express.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track