(FOTO) Ovako je izgledala pre 10 godina: Unakažena i neprepoznatljiva, vratila se na muzičku scenu!
Foto: Printscreen Youtube

Neverovatno

(FOTO) Ovako je izgledala pre 10 godina: Unakažena i neprepoznatljiva, vratila se na muzičku scenu!

Žena -

Kada je u pitanju povratak na javnu scenu, zaboravljene zvezde trude se da promene izgled na bolje, smršaju, promene stil oblačenja... Ona je uradila potpuno suprotno

Tri devojke, Saban Donahi, Matja Buena i Kiša Bučanan oformile su muzičku grupu i debitovale sa albumom One Touch (Jedan dodir) 1998. godine, piše Stil.Popularnost im je rasla brzo, svi su im predviđali sjajnu muzičku karijeru, a onda je Matja 2005. godine napustila grupu i otpočela solo karijeru, što se ispostavilo kao greška.Izdala je dva solo albuma, koji nisu dobro prošli kod publike, a onda se ponovo sastala sa devojkama iz benda Sugababes, sa novim imenom grupe MKS.Ipak, ni ovaj potez nije vratio prvobitnu popularnost pevačicama, a ono što niko ne može da veruje jeste koliko se Matjin izgled promenio.

Foto: Profimedia, Matja (u sredini) sa devojkama iz Sugababes 2004. godine
Foto: Profimedia, Matja (u sredini) sa devojkama iz Sugababes 2004. godine

Kada je u pitanju povratak na javnu scenu, zaboravljene zvezde trude se da promene izgled na bolje, smršaju, promene stil oblačenja... Matja je uradila potpuno suprotno - unakazila se!

Na njenom licu sada se nalazi alka u nosu, telo je skoro u potpunosti prekrila tetovažama, a tu su i ožiljci od minđuša u obrazima i obrvama, zbog kojih se očigledno pokajala, ali nema nazad.

Pevačica se i vidno ugojila, što su joj mnogi zamerili, a nekada damsko, elegantno oblačenje, zamenila je preuskim pantalonama i napadnim odevnim komadima.

U međuvremenu je i ugradila silikone u grudi i zadnjicu, a za usne još uvek ne želi da prizna.Pogledajte još na portalu Stil:Bila je lepa kao lutka: Gorka cena mode zauvek ostavila ožiljak (FOTO)Neverovatne transformacije poznatih: Ni rođena majka ih ne bi prepoznala! (FOTO, VIDEO)10 šokantnih fotografija modela bez šminke: Ne biste ih prepoznali! (VIDEO)Nanela je malo votke na lice: Razlog? Fenomenalan! (VIDEO)Drastična razlika žene sa i bez šminke: Raspametiće vas! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja