Ovako izgleda pravi muškarac!
Foto: Shutterstock

ŠTA ŽENE ŽELE

Ovako izgleda pravi muškarac!

Žena -

Pripadnice lepšeg pola ne žele ni metroseksualca ni lamberseksualca, već nekog sasvim drugačijeg, piše Men's Health Srbija.

Prema jednom istraživanju, žene će pre izaći na sastanak, pa čak i imati seks na jedno veče sa nekim ko je zreo i ponaša se zaštitnički nego sa metroseksualcem, koji vodi previše računa o svom izgledu.Referenca kada je izgled u pitanju ženama su svakako Vins Von, Rajan Gosling, Havijer Bardem ili Metju Mekonahi. Naravno da ne traže da ličite na njih već da izgledate muževno, budete pažljivi, vodite računa o svom telu i ponašate se kao zreo i odgovoran muškarac.To znači da, ukoliko su vam se pojavile prve sede, nikako ne farbate kosu, ne depilirate se i ne pratite poslednje modne trendove, već se oblačite i izgledate uredno, ali opušteno i samouvereno.Sada kada znate šta žene žele možete da krenete u osvajanje.Interesantno je da prema rezultateima druge studije 68 procenata žena će se pre zabavljati sa muškarcem koji ne pridaje toliko značaja grupnom sportu, dok 59 procenata njih preferira muškarce koji idu u teretanu. Anketa je pokazala da metroseksualcima opada popularnost i da se pripadnice lepšeg pola sve više okreću tradicionalnom muževnom tipu muškarca.

Naravno, ne zaboravite da će svaka žena najviše ceniti iskrenost. Svim ženama je veoma bitno da možete da ih zaštitite, zadovoljite i da ste pažljivi i nežni prema njima. Mnogo će više ceniti to što umete da popravite nešto u kući nego činjenicu da vodite računa o frizuri.SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO JOŠ I:Odlična zamena za meso: 7 namirnica bogatih proteinima!5 vežbi za snažne grudi holivudskih frajera15 odevnih komada koje odmah treba da izbacite iz ormara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track