JEDVA PREŽIVEO: Jedan od najpoznatijih srpskih Jutjubera objavio potresno pismo iz bolnice
Foto: Fb

Saobraćajka ga zamalo koštala života

JEDVA PREŽIVEO: Jedan od najpoznatijih srpskih Jutjubera objavio potresno pismo iz bolnice

Žena -

Popularni srpski Jutjuber Nixa Zizu doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću prošlog vikenda, a sada je sa pratiocima na društvenim mrežama podelio potresne detalje svog oporavka.

"U polusnu sam sanjao da igram fudbal i onda se probudim i shvatim da ne mogu da stojim na nogama. Odličan osećaj. E onda do jutra nabijam neke flaše ispod kičme i peškire da probam da zaspim jer kako god da se namestim boli pa satire. Šta bih dao da samo odspavam jednom normalno jer bez spavanja nema ništa. Kad si zdrav to je nesto najlepše u životu i to sam uvek pričao a sada i znam iz prve ruke", napisao je on.

Jutjub zvezdi svakodnevno fanovi pišu lepe poruke pune podrške, kojima mu žele što brži oporavak i povratak na treninge.

U polu snu sam sanjao da igram fudbal i onda se probudim i shvatim da ne mogu da stojim na nogama.Odlican osecaj.E onda...

Posted by Nixa Zizu on Friday, 22 April 2016

Podsetimo, na Niksinom Fejsbuk profilu osvanula je vest u kojoj se navodi da je on imao saobraćajnu nesreću.

"Fanovi Nixini i pratioci. Imam jednu tužnu vest. Nixa je nažalost imao tešku nesreću i mislim da bi ovo voleo da znate... Neki debil ga je pokupio pored puta, njega i još nekoliko ljudi koliko znam. Sad je u bolnici i nadajmo se da će ostati živ i zdrav. Nixa u životu nije mrava zgazio i svima je pomagao ko ga je znao i stvarno ne znam zašto i kako je ovo moguće", pisao je u statusu.

Ziv sam ljudi.Ne mogu da kazem da sam dobro jer me sve boli i nisam spavao ovih dana u bolnici od stresa i bolova.Imam...

Posted by Nixa Zizu on Sunday, 17 April 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track