STAVILA JE (SAMO) 15.000 DINARA U KOVERTU I RAZOČARALA MLADU: Evo i šta joj je odgovorila!
Foto: Profimedia

Sramotno!

STAVILA JE (SAMO) 15.000 DINARA U KOVERTU I RAZOČARALA MLADU: Evo i šta joj je odgovorila!

Žena -

Mnoštvo komentara usledilo je na ovu poruku, a većinom su joj druge žene savetovale da poništi taj ček kako "pohlepna mlada" ne bi dobila ni to.

Venčanje bi trebalo da bude najlepši dan u životu svakog para. Ipak, mnogima nije. Gorak "ukus u ustima" i sećanje na nečije ili sopstveno venčanje, mogu ostaviti razne situacije. Previše alkohola, živčani i "nemogući" roditelji mladenaca, loša organizacija, ali i razočaravajući pokloni. Ovo poslednje, na sreću, nije toliko čest slučaj jer većina parova poziva goste na svoje venčanje da s njima podele svoju sreću na dan kada svom izabraniku ili izabranici izgovore sudbonosno DA.

A neki od sopstvenog venčanja pokušavaju da "zarade". Takav slučaj opisan je na portalu namenjenom majkama koje na forumu razmjenjuju iskustva i traže i dele savete. Savet je zatražila i jedna Britanka koja je bila na venčanju svojoj bivšoj koleginici i kao poklon mladencima, na njihov zahtev za isključivo novčanim poklonima, u kovertu stavila ček na 100 funti, što je oko 15.000 dinara. Ako znate da se u proseku po osobi na venčanjima u Velikoj Britaniji poklanja između 50 i 70 funti, ne biste tu našli ništa sporno. Ipak, mlada je bila i te kako razočarana pa je spomenutoj ženi napisala imejl u kojem je navela kako taj iznos "nije dovoljan" kao poklon za nečije venčanje. Iznenađena i šokirana porukom koju je dobila, ova žena zatražila je savet drugih žena na portalu.

"Iznenađeni smo nakon što smo videli da tvoj (novčani) doprinos nije bio dovoljno u skladu s dobrim željama mladencima na naš veliki dan. Ako želiš to da ispraviš i pošalješ nam još novca, bili bismo veoma zahvalni"Mnoštvo komentara je usledilo na ovu poruku, a većinom su joj druge žene savetovale da poništi ček koji joj je dala kako "pohlepna mlada" ne bi dobila ni to.

(Mumsnet.com/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track