Žrtva koju je majka podnela, uznemirila je društvene mreže! Evo šta je uradila za svoju bebu
Foto: Fejsbuk

Ovo samo majka može

Žrtva koju je majka podnela, uznemirila je društvene mreže! Evo šta je uradila za svoju bebu

Žena -

Deni Bet se vozila u automobilu sa svojom dvomesečnom ćerkom Indi na periferiji Krajstčerča na Novom Zelandu.

Zadesila ih je saobraćajna nesreća, majka je povređena, a jake lekove protiv bolova odbila je samo da bi mogla da doji ćerkicu.

Mirno su se vozile sve dok Deni nije izgubila kontrolu nad volanom, kada su udarile u metalnu ogradu. Auto je bio smrskan, Deni je osećala užasan bol u vratu, ali bila je sasvim svesna. Želela je samo da zbrine svoju ćerku.

"Izvucite moju bebu, ona je u kolima", zvala je Deni prolaznike u pomoć. Na svu sreću, beba je mirno spavala i u toku nesreće, sve dok prolaznici nisu prišli da im pomognu pre dolaska hitne pomoći. Zbrinute su u bolnici, a Deni je osećala sve jači bol u vratu, koji se spuštao sve do kukova.

Kada je prošla rendgensko snimanje, ultrazvuk i ostale pretrage, odbila je da prima lekove protiv bolova da bi mogla da doji svoju bebu. Molila je srestre iako su one predlagale da bebu nahrane hranom iz flašice. Ali uporna gospođa Bet izdejstvovala je da vidi svoju bebu čak i na nosilima. I da je podoji. "To me je u trenu smirilo. I samo sam želela da je vidim, umirim. A nakon tako stresnog dana nisasm mogla da joj dam flašicu. To jednosatvno ne bi bilo u redu. Njoj je samo trebalo da je podojim, i to sam mogla da joj pružim".

Deni se nada da će njen slučaj biti primer i drugim majkama, da doje svoju decu gde god da se nađu i kada god to bude trebalo. Pored toga što Deni još uvek oseti posledice povrede vrata i kičme, i ona i beba su dobro.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track