OVA MAJKA SE SE UPRAVO PORODILA: Kada je pogledala dole, nešto nije bilo kao što je očekivala!
Foto: Facebook

Šok!

OVA MAJKA SE SE UPRAVO PORODILA: Kada je pogledala dole, nešto nije bilo kao što je očekivala!

Žena -

Jedna od prvih stvari sa kojom se budući roditelji suočavaju je da li žele da saznaju pol deteta. Koto Nakamura je takođe želela da zna!

U susret porođaju, Koto i njen muž Sina Niakansafi, informisani su da očekuju devojčicu. Normalno, par je odmah dobio brdo poklona za devojčicu.

Kažu ljudi da slika vredi 1000 reči i ovde je baš to i slučaj. Na slici ispod koju je napravila Džesika Džekson, fotograf koji snima porođaje godinama. Ipak, Džeksonova je otkrila da nikada do sada nije napravila ovakvu sliku.

Razlog zašto Koto izgleda ovako jeste jer su joj upravo saopštili da je njena devojčica, zapravo dečak!Džeksonova je otkrila da se babica pred porođaj šalila na taj način. Onda čudo to se i desilo. Rekla je:"Svi smo se šalili, pokušavajući da zamislimo kako bi to bilo. Pa, više nismo morali da se pitamo dugo jer se baš to desilo Koto."

Koto je mislila da se svi smeju na njen račun, objasnila je:"Mislila sam da se svi šale...izgubila sam reči i nisam mogla da verujem dok nisam videla svojim očima."(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track