OVA 17-GODIŠNJA MAMA IZABRALA JE DA UMRE: Razlog zašto ostaviće vas u suzama!
Foto: Facebook

Tužna priča

OVA 17-GODIŠNJA MAMA IZABRALA JE DA UMRE: Razlog zašto ostaviće vas u suzama!

Žena -

Ovo je jedna od onih tragičnih priča koje ne deluju realno i prepune su tužnih detalja. Ipak, u centru ove tragedije je nešto što daje nadu koja je jača od bola: Majčinska ljubav!

Priča počinje sa tinejdžerkom Dženi, devojkom koja je imala ceo svet i život ispred nje. Baš kada je stigla u finale puberteta i na pragu da završi srednju školu, Dženi su pogodile strašne vesti. Smrtonosna bolest koja će joj uzeti život bez lečenja - ali ono što se desilo sledeće neće dozvoliti da se Dženi podvrgne lečenju.Dženina priča je podsetnik koliko je život dragocen i kako je majčina ljubav često dovoljno jaka da se suprotstavi svakoj tragediji. Pročitajte priču o Dženi, njenoj porodici i problemima sa kojima se suočila.Ovo je Dženi Lejk, pre nego što je sve počelo, bila je samo normalna 17-godišnjakinja.Kada je ova fotografija napravljena, Dženi nije imala predstavu da će se suočiti sa užasnim životnim uskustvima, ili sa jezivom tragedijom odluke koju će morati da donese.

Detalje ove priče je jako teško podneti.Niko ne bi trebalo da prolazi kroz ovako nešto, pogotovo neko ko još ništa nije proživeo.

Teško je i poverovati da je samo mesecima pre nego što je njena tragična priča počela, pravila selfije kao i svaka devojka u njenoj školi.U ovom trenutku, Dženi je već imala u vidu šta se sprema za nju i njenu porodicu.

Sve je počelo kada je Dženi počela da ima jake glavobolje. Počele su da budu toliko bolne da nije imala izbora osim da ode kod doktora.

Ubrzo posle toga, doktor joj je saopštio ućasne vesti: Imala je veliki, neoperativni tumor na mozgu.To je najgora dijagnoza koju je mogla da dobije, ali postojala je jedna opcija za lečenje.

Njen jedini izbor da preživi bio je da ide na hemoterapiju i to brzo.Na sreću, Dženi je imala veliku podršku sistema oko nje za lečenje. Bilo je teško, ali ona je ostal ajaka kroz ceo proces.

I onda, kao da život nije mogao da bude više komplikovan, dobila je još vesti!kada je Dženi počela sa hemoterapijom, otkrila je nešto što je šokiralo više nego dijagnoza tumora. Bila je trudna!

Nažalost, trudnice ne mogu da idu na hemoterapiju.Jake hemikalije mogu da izazovu defekte, a čak i smrt kod bebe, što je značilo da je Dženi morala da odluči da li želi da spasi sebe ili bebu.

Odlučila je da ima bebu.Uprkos njenim godinama, Dženi je donela odluku da žrtvuje sebe za bebu.

Rodila je sina Čeda 9 meseci kasnije. On je bio srećna i zdrava beba.Posle porođaja šapnula je babici, "Uspela sam, ispunila sam svoju dužnost." Zbog prekida hemoterapije, Dženi je bila jako slaba.

Biti majka je nešto što je Dženi uvek želela.napravila je ultimativno žrtvovanje. kada se porodila, vratila se kući kako bi poslednje trenutke provela vodeći računa o svojoj bebi Čedu.

Njena porodica podržala je njenu odluku.Ipak, samo je Dženi mogla to da odluči: Bio je to njen život koji je bio u pitanju.

12 dana nakon što je Dženi dovela bebu kući, došao je dan koji niko nije želeo da dođe.Dženi je preminula u svom domu od bolesti.

Njena porodica se nada da će beba Čed razumeti žrtvu koju je podnela njegova majka z anjega.Ona mu je dala šansu da živi, čineći njenu priču istinitom, čistom definicijom majčinske ljubavi.

Njena priča podeljena je mnogo puta, sa nadom da će možda inspirisati druge ljude.Biti majka jeste žrtvovanje, ali ova mlada žena je bila dovoljno hrabra da napravi najveće žrtvovanje ikada.

(LifeBuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track