BIJONSE PROGLAŠENA IKONOM STILA: Iako je primila nagradu, zvezda večeri bila je njena ćerka
Foto: Printskrin/Instagram

Privukla je veliku pažnju

BIJONSE PROGLAŠENA IKONOM STILA: Iako je primila nagradu, zvezda večeri bila je njena ćerka

Žena -

Pop pevačica Bijonse dobitnica je nagrade za ikonu stila koju joj je dodelila poznata modna dizajnerka.

Bijonse nije krila oduševljenje zbog ovoga priznanja.

"Sada se osećam tako ponosno. Hvala vam ljudi, velika mi je čast!" rekla je pevačica koja je zablistala u kostimu ukrašenom upečatljivim prugama od šljokica i sa šeširom sa velikim obodom.

U svom govoru spomenula je i svoju majku i baku, koje su je na neki način uvele u svet mode. Kako pevačica sama kaže, kad su vremena bila teška, njih dve su ručno šile odeću, a upravo su to bile kreacije kojih će se uvek rado sećati.

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on Jun 7, 2016 at 6:29am PDT

"Moda je oduvek bila deo mene, još otkad sam se rodila. Većina vas ovo ne zna, ali moja baka je bila krojačica, a kako nije imala dovoljno novca za školovanje moje mame u katoličkoj školi, ona je sašila uniforme za sve studente i odeću za sveštenike i časne sestre u zamenu za školarinu", ispričala je pevačica.

Osim toga, diva je otkrila da je njena mama bila upravo ta koja je dizajnirala njenu haljinu za maturu, haljinu za prvu dodelu Gremi nagrada, kao i brojne ostale kostime koje su nosile devojke u grupi Destini čajld.

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on Jun 7, 2016 at 4:51am PDT

"Mi si tada nismo mogle priuštiti kreacije poznatih dizajnera", prisetila se poznata pevačica. Iako je njena majka odbijena u brojnim krojačkim salonima u Njujorku i njena baka, nije odustajala, već je nastavila koristiti svoju kreativnost i talent kako bi pomogla svojoj deci.

Na samom kraju, Bijonse se zahvalila svakom modnom dizajneru koji vredno radi na tome da se ljudi u njihovim kreacijama osećaju kao da mogu ispričati svoju priču.

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on Jun 6, 2016 at 8:17pm PDT

Ova nagrada je došla kao veliko iznenađenje za pevačicu zbog čega je čak malo i zakasnila na dodelu.

Tu je bila i cela njena porodica, uključujući majku Tinu, supruga Džej Zi i ćerku Blu Ajvi, koja je takođe privukla pažnju svojom neodoljivom kombinacijom. Mnogi su komentarisali kako je malena Blu Ajvi ukrala slavu mami.

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on Jun 6, 2016 at 9:21pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track