Najnovije vesti

URADITE OVU MALU JEDNOSTAVNU MASAŽU SVAKE VEČERI: Vaše salo sa stomaka će bukvalno nestati!

Lako!

URADITE OVU MALU JEDNOSTAVNU MASAŽU SVAKE VEČERI: Vaše salo sa stomaka će bukvalno nestati!

Žena

Retko ko može da se odupre jelu kasno noću, a to obično vodi i do dobijanja nekoliko kilograma i masnih naslaga na stomaku.

Zašto onda ne biste probali ovu neverovatnu masažu, koja smanjuje masne naslage i ubrzava proces gubljenja kilograma. Kineska medicina abdominalne masažeTrik da izgubite višak sala je da napravite načine za vaše telo da brže sagoreva masnoće. Vežbe podižu energiju u telu i zateže mišiće ispod kože što može da se okarakteriše kao gubitak kilograma. Ipak, ako vaše navike u jelu nisu zdrave, gubitak kilograma može da bude spor ili nikakav.

Dvominutna masažaZa najboljui rezultat radite ovu tehniku dva puta na dan, pre doručka i pre spavanja.Lezite ravno na leđa na čvrstoj podlozi.Ugrejte ruke tako što ćete ih trljati jednu u drugu dok se ne zagreju.Stavite jednu ruku ravno na pupak.Počnite da trljate u malim krugovima oko pupka, polako šireći krug koristeči mali pritisak. Svaki krug treba da traje 1-2 sekunde.Fokusirajte se na toplotum koja se pojavljuje u vašem stomačnom predelu dok trljate.Radite ovo 2 minuta, oko 40, 50 krugova. Budite sigurni da vam je stomak topao tokom ove masaže.

Ovu vežbu NIKAKO nemojte da radite ako:

- Ste trudni

- Posle teškog jela- Ako imate kamenje u bubregu- Ako bolujete od upale ženskih organa- Ako imate visok krvi pritisak- Ako imate probleme sa bešikom ili žučnom kesom- Ako imate kilu- Ako imate crevni ili čir na želucu- Ako imate unutrašnje krvarenje

Ako vam nešto nije jasno, pogledajte i video snimak:

(healthyrecipeshome.com)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...