ŠTA JE JAČE OD MAJČINE LJUBAVI: Oduzeli joj 3 dece pa se obesila
Foto: Profimedia

Poruku ostavila na Fejsbuku

ŠTA JE JAČE OD MAJČINE LJUBAVI: Oduzeli joj 3 dece pa se obesila

Žena -

Ema Tomas, majka koja se borila da dvoje njeno dece ne budu “oduzeta” od nje, dok je treće hospitalizovano zbog kritičnog zdravstvenog stanja, obesila se samo nekoliko sati što je na Fejsuku objavila post "Ne mogu više, zbogom".

Ema Tomas pronađena je mrtva u svom vrtu u Ročdejlu sedan dana pošto je saznala da će brigu o njenoj deci pripasti njenom bivšem momku.

Samo nekoliko sati pre nego što je dvadesetosmogodišnja devojka pronađena u dovorištu kuće, ona je objavila status: “Jesam li završila? Dobio si moju djecu, ali ona neće nikada dobiti ljubav koju sam im ja pružala, ne mogu više, zbogom”.

Istraga je pokazala da je Ema i ranije pokušala sebi oduzeti život i to dve sedmice pre nego što se obesila. A ono što je najtragičnije, obešenu Emu pronašao je njen bivši momak koji je došao da vidi decu.

Ema je imala dvoje dece iz ranije veze, a nakon prekida sa decom se iz Blekpula preselila u Ročdejl.

Godinu dana kasnije upoznala je Lija Velša s kojim je dobila sina, koji je zbog problema sa jetrom već neko vreme u teškom stanju. Bio je samo godinu dana star kada mu je majka umrla.

Emina sestra na sudu je rekla, kako je socijalna služba decu na privremenu staranje dodilila njenom bivšem momku, a da je njoj dodijeljeno starateljstvo nad bolesnom bebom.

"Srce joj je puklo nakon toga", rekla je Elen.Nekoliko sedmica pre njene smrti, bivši momak je rekao Emi da će on trajno dobiti starateljstvo nad decom.“Ne mogu da verujem da je Ema ovo uradila. Napustila je moje dete”, rekao je Li Volš na sudu.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track