SNIMAK KOJI JE UJEDINIO CELI SVET Majka tuče svoju ćerku (16) da je kazni...
Foto: Printscreen

Javno osramoćena

SNIMAK KOJI JE UJEDINIO CELI SVET Majka tuče svoju ćerku (16) da je kazni...

Žena -

Video koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk, a na kome jedna majka tuče svoju maloljetnu (16) ćerku, u njihovoj kući u Džordžiji, s namerom da je kazni i vaspita naišao je na oštru polemiku u javnosti o fizičkom kažnjavanju i javnoj sramoti.

Majka je optužila ćerku da je postavljanjem provokativnih fotografija na društvenim mrežama i priznanja da je imala odnose sa dečkom u njihovoj porodičnoj kući i tako osramotila nju, sebe i porodicu budući da ima samo 16 godina.

Kako se navodi, širenje ovog videa, putem socijalnih medija, u kome tinejdžerka jeca u ćošku skoro četiri minuta, dok je majka udara po celom telu, služeći se predmetom za koji se čini da je plastičan, izazvalo je polemiku u javnosti o fizičkom kažnjavanju i javnoj sramoti. Skoro celi svet je stao na stranu maloletne ćerke.

Mnogi smatraju da je majka ne samo preterala sa batinama, već je, očigledno, izabrala i pogrešan način kako da vaspita i disciplinuje tinejdžerku.

"Postoji nešto toliko bolesno i uznemirujuće u tome da odete toliko daleko i osramotite svoje dete zbog njegovih prirodnih nagona", komenarisala je na jednom blogu pisac Veronika Vels.

Majka nije želela da komentariše bilo šta u vezi sa snimkom, ali je na ćerkinom Fejsbuk profilu, napisala da voli svoje dete “svim srcem” i da veruje da će je "ova kazna" naučiti većem poštovanju sebe, majke i svih drugih.

Inače, pošto se snimak pojavio na internetu, slučaj je prijavljen Odeljenju za praćenje dece i porodice, ali je sve prošlo bez prijava, saopštili su zvaničnici.

CNN/Daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track