(FOTO) 2 sata su ležali sa mrtvom bebom naslonjenom na stomak. Lekar je ušao, imao je šta da vidi!
Foto: Newser

Šokantna priča

(FOTO) 2 sata su ležali sa mrtvom bebom naslonjenom na stomak. Lekar je ušao, imao je šta da vidi!

Žena -

Australijanka Kejt Og i njen suprug Dejv, sa nestrpljenjem su očekivali rođenje svojih blizanaca.

Morala je da se porodi u 27. nedelji trudnoće, kada su primili užasne vesti. Devojčica Eli zaplakala je odmah po rođenju, dok je maleni Džejmi nakon 20 minuta reanimacije, proglašen mrtvim.

Foto Newser
Foto Newser

Sreća zbog rođenja se pretvorila u noćnu moru. Dok je Kejt još uvek pokušavala da shvati ono što joj je lekar upravo saopštio, čvrsto je držala beživotno telo svog sina u naručju. Sve vreme su se nadali da će zaplakati, ali lekari su ih uveravali da je beba umrla.Medicinsko osoblje je izašlo iz sobe, a majka i otac su prigrlili hladno telo bebe i sa njim legli u krevet. Ležali su tako puna dva sata, ne odvajajući pogled od svog deteta.

Foto Newser
Foto Newser

Želeli su svojim telom da ga ugreju, i dalje ne verujući da zaista više nije živo!Nakratko su osetili trzaje njegovog tela, ali lekari su rekli da je to normalno i da je moguća pojava zakasnelih refleksa na mrtvom telu.

Ovaj bračni par je godinama pokušavao da dobije decu i nisu mogli da podnesu da je Džejmi mrtav.Međutim...

Foto Newser
Foto Newser

Tada se dogodilo nešto nezamislivo! Nakon dva sata kontakt kožom sa majkom i ocem, dečak je ponovo počeo da diše! Kejt je bila u neverici i mislila je da je to previše dobro da bi bilo istinito - lekari su bili šokirani!

Srećni otac, Dejv, je rekao: "Srećom, imam veoma hrabru ženu koja sluša svoje instinkte - samo zbog nje, Džejmi je još uvek sa nama!"

Nakon nekoliko dana u bolnici, obe bebe su sa svojom porodicom napustile bolnicu i otišle kući.

Foto Newser
Foto Newser

(LikeMag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track