Najnovije vesti

(FOTO) SEKSI PROFESORKA: Andrijana Stojanović izabrana za najlepšu devojku Grdelice!
Foto: Printskrin

Buduća nastavnica hemije

(FOTO) SEKSI PROFESORKA: Andrijana Stojanović izabrana za najlepšu devojku Grdelice!

Žena

Andrijana Stojanović (24) iz Velike Grabovnice planira da uskoro postane profesor hemije, u slobodno vreme se bavi modelingom, što joj je i pomoglo da juče osvoji titulu najlepše devojke na drugom po redu takmičenju Izboru za Mis bazena u Grdelici.

Ova lepotica studira hemiju na Prirodno matematičkom fakultetu u Nišu.

 

"Ne bavim se modelingom, bila sam na kurs za maneke u Leskovcu, kad sam imala 12 godina. Obožavam modu, fotografisanje, pratim modna dešavanja. Čini mi se da pripadam tom svetu. Planovi za budućnost jesu diplomiranje i ako nije kasno, a ljudi kompetentni odluče da je meni mesto u modelingu, onda bih se ozbiljno posvetila tome. Za sada sam još uvek amater", kaže za Jugmediu najlepša devojka grdeličkog bazena.

 

Titulu najlepše dodelio joj je žiri, a njene pratilje su Dragana Stojković iz Leskovca i Marina Milić..

 

 

"Nas kao organizatore i u narednim danima očekuje niz manifestacije koje će biti realizovane u ovom mestu predstoji nam Grdelička regata kao i organizacija prvog Moto skupa u subotu 13. avgusta", kaže predstavnik Grdeličke inicijative mladih Predrag Jović.

 

Četvrto mesto i vaučer za večeru u restoranu Old skver u Grdelici pripalo je Anđeli Kocić iz ovog mesta a specijalna nagrada izrada studijskih modnih fotografija uručena je najmlađoj učesnici šesnaestogodipnjoj Katarini Trajković iz Vlasotinca.

 

Učešće na izboru za mis uzele su Jovana Jović iz Leskovca kao i Kristina Paunović iz Grdelice.

 

(jugmedia.rs)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...