ISPOVEST NAJOMRAŽENIJE ŽENE FUDBALERA: Progovorila o silikonima, zlostavljanju u porodičnim tajnama
Foto: Instagram

Otvorila dušu

ISPOVEST NAJOMRAŽENIJE ŽENE FUDBALERA: Progovorila o silikonima, zlostavljanju u porodičnim tajnama

Žena -

Rebeka Vardi, supruga engleskog fudbalskog asa Džejmija Vardija, otvorila je dušu i progovorila o svom životu, porodičnim tajnama, i kako se nosi sa titulom "najbahatije žene fudbalera".

Rebeka je u centar pažnje dospela nakon što je njen suprug za kratko vreme od manje poznatog fudbalera problematične naravi postao najveća zvezda engleske Premijer lige. Sa velikim uspehom stiglo je i veliko interesovanje javnosti, kako za karijeru tako i za njegov privatni život. Ubrzo su sve oči bile uprte u Rebeku, koja je uspela da zauzme jednako mnogo medijskog prostora koliko i njen izabranik.

Englezi joj nisu oprostili burnu prošlost. Naime, Rebeka ima troje dece sa tri različita muškarca. Kada je upoznala Džejmija pre više od dve godine, već je imala ćerku Megan, koja sada ima 11 godina, i sina Tejlora, koji je sada šestogodišnjak.

Sa fudbalerom je ubrzo zatrudnela i dobila ćerku Sofiju. Navodno je Rebeka glavni krivac za nesuglasice Džejmija i njegovih roditelja, koji nisu prisustvovali venčanju.

Rebeka se prvi put udala kada je imala 19 godina, i taj brak trajao je samo šest meseci. Pored toga, mnogima smeta što je starija od Džejmija - on ima 29, a ina 34 godine.

"Mnogo toga u mom životu daleko je od savršenog. Pravila sam greške, ali sam naučila nešto iz njih i to me je učinilo osobom koja sam sada", rekla je ona u svojoj ispovesti za "Dejli Mejl".

"Ljudi govore mnogo toga ružnog o meni, ali me to nimalo ne dotiče."

Rebeka je priznala da redovno koristi botoks, kao i da je ugradila silikone u grudi."Ne podnosim kada žene lažu o takvim stvarima. Nemam skoro nijedne bore. To nije priroda, to je botoks", otvoreno govori ova lepotica.

https://www.instagram.com/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track