DA LI VAS VOLI: 7 načina da saznate, ako vam još uvek nije priznao
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

DA LI VAS VOLI: 7 načina da saznate, ako vam još uvek nije priznao

Žena -

Iako još nije prevalio dve reči preko usta, ovo su njegovi suptilni načini da vam to kaže…

Ukoliko je vaš dragi posebno ćutljiv kada se radi o izražavanju svojih osećanja, postoje načini da saznate da li vas voli, piše sajt Cosmopolitan.

Ovo ponekad nije lak zadatak, jer je mnogima teško da iskažu svoja osećanja rečima, bilo da je to zbog straha od odbijanja, ili jednostavno nikada ranije nisu morali da govore nekom da ga vole.

Evo nekoliko veštih načina kako da ga pročitate!

Strastveni dugi poljupciKo ne uživa u dobrim dugim poljupcima? Ukoliko stalno insistira na ovakvim poljupcima u kojima osećate svu njegovu strastvenost, očigledno je da je i više nego uzbuđen vašim prisustvom.Njegovi prijatelji vas obožavajuIznenada, svi njegovi prijatelji počinju da vas gotive i uživaju u vašem društvu. Može biti da je to zbog toga što njihovog ortaka činite tako srećnim, te i oni počinju da misle da ste sjajni, baš kao i on.Spontani dodiriKada ste na javnom mestu, spušta svoju ruku na vaša leđa kako bi vas zadržao blizu sebe, ili drži svoju ruku preko vaše u restoranu. Spontano dodirivanje pokazuje da želi da održava fizički kontakt sa vama, čak i kada se ne radi o seksualnom kontaktu.

Poziv ili poruka bez povoda

Ovo ne rade svi zaljubljeni momci, tako da nemojte shvatati lično ukoliko vam dečko ne šalje poruke svaki čas. Ipak, za one koji to čine važi da se on oseća prijatno sa vama i misli na vas tokom dana.

Inicira razne zajedničke aktivnosti

Umesto da se samo nađete u gradu, on predlaže zajedničku nabavku i kuvanje kod kuće? Ovakve jednostavne i svakodnevne stvari pokazuju interes koji je dublji od samo seksa.

Čest kontakt očima

Kada ste u kafiću sa prijateljima, da li vas često traži preko prostorije kako bi vam uhvatio pogled na trenutak i podelio sa vama osmeh ili dva? Ovo ukazuje na to da mu je stalo čak i kada radite dve potpuno različite stvari u tom trenutku.

Pokloni od značaja

Ovo nisu skupi pokloni, ukoliko vam je to prvo palo na pamet. Radi se o tome da je vaš dragi uložio mnogo mozganja u to da pronađe nešto što odgovara vašoj ličnosti. To mogu biti lude šarene čarape, ili knjiga omiljenog pisca, što će dokazati da vas zaista sluša.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Top 5 strategija zbog kojih će bivši zažaliti što vas je izgubio4 zavodnička trika koja uvek pale: Flertujte ovako sa njim i biće vaš!U ovim godinama ćete najverovatnije upoznati onog PravogPažljivo slušajte: Ako čujete ovih 13 rečenica, on je definitivno PRAVINajjednostavniji ženski trik zavođenja koji uvek upali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track