Avanturista

(VIDEO) IZAZIVA TRUDOVE ILI SUDBINU?! Trudnica surfuje pred sam porođaj!

Žena -

Mnoge buduće mame toliko se dobro osećaju u trudnoći da ponekad izvode prave avanturističke aktivnosti. Kolbi Falsing u 40. nedelji trudnoće pokušala je surfovanjem podstaći trudove.

Kolbi Falsing iz Mineapolisa bila je trudna 40 nedelja kada je odučila da izazove trudove surfovanjem na vodi.

"Izađi napolje, maleni. Dosta smo se zabavljali, sada bismo hteli da te upoznamo", napisala je uz fotografiju i video koji je postavila na Instagramu.

Iako njen poduhvat izgleda jako opasno, Kolbi je objasnila da se kod ovakve vrste surfovanja ne ostvaruju velike brzine.

"Kad skijate na vodi postižete brzine do 40 km/h, dok je kod ovakvog surfovanja brzina do 16 km/h. Vozite se iza broda koji je posebno napravljen za surfovanje. Ljudi nisu svesni da ste tako veoma sigurni i da se zapravo vozite jako sporo. I da sam pala to bi bilo kao da sam skočila u bazen", objasnila je Kolbi za ABC News.

Beba Vilder rođena je pet dana nakon ove lude vožnje. "On je stvarno neverovatan. Rečeno mi je da nikad neću ostati trudna i sve je to tako nestvarno. Beba ima stvarno dugo kosu, on je moj maleni surfer.", objasnila je srećna mama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track