OVIM SPORTISTIMA NIJEDNA NE BI ODOLELA: Evo koje sportove devojke smatraju najseksepilnijima
Foto: Profimedia

NAJPRIVLAČNIJI MEĐU NAJZGODNIJIMA

OVIM SPORTISTIMA NIJEDNA NE BI ODOLELA: Evo koje sportove devojke smatraju najseksepilnijima

Žena -

Ako sport kojim ćete se baviti birate prema tome koliko je privlačan pripadnicama nežnijeg pola, evo nekoliko odličnih ideja...

Globalno popularna aplikacija Tinder otkrila je koji su to muški olimpijski sportovi najprivlačniji pripadnicama nežnijeg pola, piše Men's Health.Emotivno zbližavanje sportista tokom Olimpijskih igara je vrlo česta pojava. U prilog tome ide i činjenica da su se tokom Igara u Riju prodala najveća količina prezervativa do sada u Olimpijskom selu.Prema navodima aplikacije za upoznavanje Tinder, veliki broj sportista postao je aktivan na ovoj društvenoj mreži po dolasku u Rio.Zvezde poput Simone Manuel i Rajana Lohtija primećene su kao vrlo... aktivne, što je nekima od njih donelo ozbiljne probleme nakon povratka kući. Da ne pominjemo slučaj Juseina Bolta! Ljudi iz ove kompanije su pratili aktivnost sportista i na osnovu toga objavili podatke o najseksi muškim sportovima prema percepciji njihovih koleginica.DŽUDONema misterije zašto je ova drevna japanska borilačka veština vrlo seksi. Džudo na japanskom znači "na nežniji način", i gaji ljudsku poniznost i balans, što se smatra vrlo poželjnom osobinom kod ljubavnika.TENISTeniseri imaju specifičnu telesnu građu, vitka i izdefinisana tela koja su vrlo privlačna ženskoj populaciji. Bez obzira koji sport preferirate, potrebno je da budete fizički aktivni jer će vam to pomoći da budete bolji i u krevetu. Nauka je otkrila povezanost između vežbanja i bolje erekcije i orgazma.

STRELJAŠTVO

Neki psiholozi su ubeđenja da su strelci popularni zbog talenta koji privlači žene još od davnih vremena.GIMNASTIKAZnate kakva postoje verovanja o talentima fleksibilnih i gibkih ljudi. Gimnastika razvija sve mišićne grupe pa su takmičari koji se bave ovim sportom spremni za različite fizičke aktivnosti, uključujući različite vrste seksa.DIZANJE TEGOVADizanje tegova gradi jake mišiće i moćno telo, a upravo te atribute žene nalaze atraktivnim. Plus, sve to trzanje i ispuštanje zvukova čini ovaj sport vrlo seksiepilnim...Sa sajta Men's Health preporučujemo vam još:NUTRICIONISTIČKI TRIK: Sipajte 2 kašike ovoga u kafu i gledajte kako se salo topiNAUČNICI POTVRDILI: Evo šta je potrebno da biste imali još više seksaPRVI PUT KUPUJETE RUČNI SAT? Ovo je sve što treba da znate kako ne biste pogrešiliTRBUŠNjACI SU ZA NjEGA SMEJURIJA: Trening koji ni najhrabriji ne bi izveli (VIDEO)MUVANjE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: 5 stvari koje morate da znate!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track