4 stvari koje ne smete da radite u vezi ako želite da ga zadržite pored sebe
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

4 stvari koje ne smete da radite u vezi ako želite da ga zadržite pored sebe

Žena -

Sledeće 4 stvari su jedno veliko NE u svakom odnosu...

Muškarci nisu komplikovana bića, ali da nam i te kako komplikuju život. Taman kada pomislite da ste ga uhvatile i smirile i da možete da uživate u toj idili, on raširi krila i želi da odleti u drugo gnezdo.Koliko god da ste zaljubljene predstavljamo 4 stvari koje nikada ne smete raditi u vezi ukoliko želite ljubav i poštovanje od njega, piše sajt Cosmopolitan.

Uvek se javljate prveMuškarci stalno potenciraju kako vole kad žena napravi prvi korak. Međutim, ne shvatajte tw priče bukvalno. Iako prija kada žena napravi prvi korak, kako u seksu tako i u javljanju, ne mora to da bude praksa. Pretpostavljate šta je ishot takvog ponašanja - on lenj i ušuškan, vi nesrećne i usamljene.

Pospremate za njimNaravno da ne mora oprati baš svaki tanjir koji je koristio, ali ako naviknete frajera da u vama osim cure ima i kućnu pomoćnicu, vašoj vezi se ne piše dobro.

Finansijski ga pomažeteBez obzira na to da li su računi, namirnice, piće u pitanju kulturno ste se ponudile da platite. Lepo od vas! Međutim, ne dozvolite da ovo preraste u praksu. Svako mora da se brine o svojim finansijama i problemima! Sasvim je ok da ponekad častite partnera, ali naravno sve u granicima normale i dokle god ne štetite budžete.

Menjate seSvaka osoba se u vezi malo promeni, ali u osnovi ostaje ista. Ako imate dečka zbog kojeg se menjate u smeru koji vam se zapravo ne sviđa, razmislitw da li vredno izgubiti sebe zbog njega. Mi smatramo da nije!

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

9 intimnijih stvari od seksa koji jačaju bliskost u veziPreti im samoća: Ovih 5 tipova devojaka teško pronalaze ljubavUz pomoć ovih 11 stvari možete da vrtite svakog muškarca oko prsta

7 razloga zašto ti još uvek šalje poruke, iako ga ne zanimaš5 razloga zašto će on raskinuti vezu iako je zaljubljen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track