OBRATITE PAŽNJU: Ovo su 2 najveće ljubavne greške koje svi pravimo u vezi i braku
Foto: Profimedija

Saveti

OBRATITE PAŽNJU: Ovo su 2 najveće ljubavne greške koje svi pravimo u vezi i braku

Žena -

Čak i najsnažnije žene koje uvek drže do sebe i svojih potreba prave greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dve greške barem jednom potkrale svakoj ženi.

1. Prelazite preko njegovih prestupa koji vas čine duboko nesrećnom.

"Ako se problem ne može rešiti, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj."Neki postupci jednostavno se ne mogu oprostiti. Postoje parovi koji mogu preči preko preljube ili uvrede i ponovno steći poverenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promeni svoje ponašanje na bolje.

Bez toga nema oproštaja i poverenja. Ako ste svom partner objasnili što vas je duboko povredilo, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti srećnijom. Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćutati o tome što vas muči. Ako se problem ne može rešiti, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

2. Zanemarujete svoje potrebe na račun njegovih.

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate biti na prvom mestu. Žene često imaju potrebu maksimalno ugoditi svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istodobno zanemariti svoje potrebe.

Uvek se prilagođavate se njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste. Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track