DA LI JE OVO NAJPOPULARNIJA KREACIJA? Žene su poludele za kaputom, čak ima i profil na Instagramu
Foto: Printskrin/Instagram

Trend

DA LI JE OVO NAJPOPULARNIJA KREACIJA? Žene su poludele za kaputom, čak ima i profil na Instagramu

Žena -

Bilo da je to kožna jakna, torba, antilop suknja ili par čizama, svake sezone neki odevni predmet poprima kultni status. Ove jeseni to je plavo-beli kaput, koji je toliko popularan da je dobio svoj haštag na Instagramu, a "šeraju" ga žene širom Evrope.

Hašhtag #thatcoat nastao je iz neobaveznog razgovara dveju prijateljica, "which coat, that coat" (koji kaput, taj kaput) i u samo nekoliko dana raširio se Instagramom poput epidemije.

Za kratko vreme postao je omiljeni, a njegova cena iznosi 70 evra. Nose ga i devojke i bake. Fotografije na Instagramu prikazuju žene koje ga nose na autobuskim stanicama u šoping-centrima, majke koje dočekuu decu ispred škole i ostalo.

Trend je pokrenula jedna Britanka Alis Frences, koja je prva uočila ovaj komad.

"Moja sestra i ja smo ga neprestano viđale po londonskim ulicama. Objavile smo prvih nekoliko fotografija, onda su nam slike počeli slati prijatelji, pa čak i potpuni stranci", ispričala je za britanske medije.

Inače, profil je u samo nekoliko dana prikupio više od hiljadu pratioca i fanova. Šta mislite, zbog čega su žene odlepile za ovim odevnim komadom?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track