POTRAGA JE ZAVRŠENA, ON JE TAJ:  5 znakova da imate osobu za ceo život!
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI SAVETI

POTRAGA JE ZAVRŠENA, ON JE TAJ: 5 znakova da imate osobu za ceo život!

Žena -

Samo je potrebno da je prepoznate! Bilo da verujete u srodne duše ili ne, morate priznati da se sa određenim osobama ipak osećate posebno i drugačije

Možda svako ima samo jednu srodnu dušu, a možda ih je i više, a ono što je sigurno jeste da ne smete ispustiti gospodina Pravog ako konačno dođe u vaš život, piše sajt Cosmopolitan.

U nastavku vas čekaju 5 sigurna znaka da pored sebe imate osobu za sve!

Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim dečkom može da otkrije puno. Ako vam neko uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako jasno možete da zamislite ceo svoj život pored te osobe i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i uzbuđenje, reč je o najdubljoj ljubavi.

Romantični gestovi

Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli sa novim partnerom, reč je o pravoj ljubavi. Isto važi i za slatke ljubavne poruke koje razmenjujete u toku dana. Kao što ste uostalom i znali ljubav se prepoznaje u malim suptilnim getovima koji otkrivaju prava osećanja.

Misli

Misli su upravo najbolji pokazatelj da li ste pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku dana i poslednja koja vam se vrti u glavi pre spavanja , znajte da je reč o onom pravom.

Sličnosti i razlike

Zajednički interesi i planovi su naravno važni, ali, i suprotnosti su i te kako važne. Ako ste vi i vaša ljubavna polovina različitih karaktera koji zajedno stvaraju jednu savršenu osobu nema potrebe da vam kažemo šta to znači.

Strast

Strast i žudnja koju osećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati večno. Ali ukoliko pored sebe imate gospodina Pravog, on će uvek izmamiti u vama onu divlju stranu.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Vi ste njegova gospođica PRAVA: 11 znakova da nikada nije imao bolju od vas9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditi11 znakova koji otkrivaju da ste vi srodne duše10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track