PAZITE SE: Momci sa ovim osobinama će vas sigurno razočarati ili ostaviti
Foto: Shutterstock

UPOZORENJE

PAZITE SE: Momci sa ovim osobinama će vas sigurno razočarati ili ostaviti

Žena -

Vodite računa kome poklanjate svoje srce i vreme...

Postoje neke psihičke karakteristike koje su zajedničke svim onim muškarcima koji iznova i iznova varaju. Proverite da li se zabavljate sa momkom koji se ponaša na jedan od sledećih načina, jer kako psiholozi tvrde, ovakav profil ličnosti će vas najverovatnije prevariti, piše sajt Cosmopolitan.

Navučeni su na dramuDosadno mu je što ste u stabilnoj i srećnoj vezi? Vreme je za raskid. Osobe koje vole često da prevare svog partnera obožavaju emotivni rolerkoster. Njihov adrenalin skače kada upadnu u konflikt zbog toga što su neverni. Uzbuđuju ih figurativne modrice prouzrokovane sukobom sa partnerom i to na njih deluje kao droga.

Nisu srećniPsiholozi kažu da osobe koje su zadovoljne i ispunjene u svojoj vezi neće varati. Zadovoljavanje emotivnih i seksualnih potreba partenra u svakoj vezi od velike su važnosti, što znači ako su nečije u vezi zapostavljene lako može doći do prevare. Međutim, odgovorna osoba će otvoreno priznati šta mu smeta i zašto je nesrećan, umesto da ima aferu i laže osobu koja ga voli.

Plaše se da budu samiBoje se samoće i zbog toga u ljubavnici traže sigurnost od mogućeg napuštanja. Međutim, to je mač sa dve oštrice i kontra potez, jer kada se za aferu sazna, šanse da će ostati usamljen su stopostotne.

Veliki su oportunistiPsiholozi tvrde da su osobe koje su skolne varanju često u poziciji moći i izuzetno dobro kalkulišu kada će krenuti u napad. Osobe koje varaju traže priliku gde je potencijalni “saučesnik” ranjiv, recimo prolazi kroz razvod ili gadan raskid, jer takvi tada zbog razočarenja traže pažnju i nisu trenutno u situaciji da sebi postave granice, što ih čini idealnim plenom, odnosno ljubavnicom.Kako ćete reagovati na prevaru, zavisi od vas, ali zapamtite, život je previše kratak da biste ga provodili pored nekog ko ne čini da se osećate sjajno pored njega!

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

6 stvari koje morate da uradite pre spavanja, ako ne želite da on ode drugoj

14 načina na koje vam on suptilno kaže "Obožavam te"

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

Vi mislite da niste seksi, ali njemu jeste: 11 stvari koje uzbuđuju muškarce

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track