Najnovije vesti

STAVITE SLOJ PAPIRA NA POVRŠINU VODE Trikovi uz pomoć kojih možete da vršite VELIKU nuždu kod dečka!
Foto: Profimedia

više neće biti tako neprijatno

STAVITE SLOJ PAPIRA NA POVRŠINU VODE Trikovi uz pomoć kojih možete da vršite VELIKU nuždu kod dečka!

Žena

U "friškoj" ste vezi sa novim dečkom, kod njega ste u kući ili stanu i (ups) imate potrebu za velikom nuždom. Umesto da trpite, poslužite se ovim rešenjima, da bi iz ove ne baš prijatne situacije što bezbolnije i pristojnije izvukle kada vam je "frka".

NA POSLU

1. Odvojite se što više od ostalih. Ako u wc-u ima više kabina, izaberite onu koja je najviše udaljena od ostalih kako biste osigurali malo privatnosti. Što ste udaljeniji od drugih odeljaka, to će drugi manje čuti zvukove i osetiti mirise iz vašeg.
2. Stavite sloj toalet papira na površinu vode. Papir će prigušiti zvuk koji stolica stvori kad padne u vodu.3. Pustite vodu dok obavljajte nuždu. Osim što će prigušiti zvuk, puštanje vode će smanjiti širenje neprijatnog mirisa.4. Proverite da li je školjka čista pre izlaska iz wc-a. Ne želite drugima ono što ne želite sebi - da uđu u wc u kojem su vidljivi tragovi velike nužde. Ako treba, dvaput pustite vodu i počistite školjku četkom.5. Nemojte da razgovarate s drugima u wc-u. Sretnete li kolegu, odolite iskušenju da razgovarate s njim dok obavljate nuždu. Ako vama to nije neprijatno, njemu bi moglo biti. Ako kolega pokušavada započne razgovor, ljubazno mu odgovorite "razgovaraćemo kasnije".6. Ne koristite mobilni. Razgovaranje ili pisanje poruka dok ste na wc šolji nije higijenski. Osim toga, ako vas kolege vide može vam se pokvariti reputacija na poslu.
foto Profimedia
foto Profimedia
KOD DEČKA
1. Pustite hladnu vodu iz česme da teče. Zvuk vode nadglasaće sve zvukove koje bi partner mogao čuti. Bolje je da voda bude hladna nego vruća jer toplota proizvodi paru što može uzrokovati zadržavanje mirisa.2. Otvorite prozor ili upalite ventilator. Tako će neprijatan miris brže nestati.3. Pustite vodu dvaput ili triput. Štogod treba da se "rešite" dokaza i mirisa.4. Koristite osveživač vazduha. Ako u wc-u nema osveživača vazduha potražite bilo što što može poslužiti u tu svrhu, poput dezodoransa, i poprskajte dva, tri puta.5. Učinite situaciju duhovitom. Muškarci ne osećaju toliku neprijatnost kao žene kada treba da obave veliku nuždu pa se možete poslužiti i suptilnim humorom kada dragom objašnjavate zašto ste se toliko dugo zadržali u VC-u.
"Ja bih pričekala malo s odlaskom na wc da sam na tvom mestu", kažite sa smeškom.
foto Profimedia
foto Profimedia

(zadovoljna.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...