IMALI SU PREGLASAN SEKS: Zamolila ih je da budu TIŠI, a njihov odgovor pročitalo je 120.000 ljudi!
Foto: Profimedia

komična situacija iz studentskog doma

IMALI SU PREGLASAN SEKS: Zamolila ih je da budu TIŠI, a njihov odgovor pročitalo je 120.000 ljudi!

Žena -

Studentkinja Džena Levine sa univerziteta Sirakuza odlučila je da izrazi svoje nezadovoljstvo komšijama u studentskom domu na neobičan način.

Džena im je napisala jasnu poruku sledećeg sadržaja:"Pozdrav komšije, molim vas seksajte se malo tiše. Neki od nas pokušavaju da spavaju i i da ne misle na to kako su sami ... Osećaj se slobodnom da vodiš ljubav do mile volje. Molim te samo čini to uz manje buke. Hvala ti".

Iako je bila prestrašena mogućom reakcijom, Džena je poruku gurnula ispod vrata svoje prve komšinice čiji su je uzdasi držali budnom noćima.Sledeći dan, dobila je čokoladu na kojoj je bila napisano izvinjenje na papiriću sa motivom banane, koja je sadržavala još zanimljiviji odgovor.
"Najdraža komšinice, neverovatno mi je žao zbog buke. Nisam shvatila koliko sam glasna, i znaš, ponekad je glasan seks uzbudljiv, ali očigledno na tvoj račun, zbog čega se iskreno izvinjavam. Tako mi je žao, nadam se da se to nije prečesto događalo, i hvala ti puno na smešnoj poruci. Potrudiću se da imam tiši seks. I ne brini, nećeš biti sama zauvek. Prava osoba će doći kad bude pravo vreme. Ja sam bila sama 18 godina. Haha. Još jednom se izvinjavam iskreno i duboko", pisalo je u izvinjenju.
Džena je fotografisala poruku i odgovor i objavila ih na svom profilu na Tviteru, a isti su postali hit u svega nekoliko dana. Poruka je lajkovana više od 115.000 puta, a podeljena 47.000 puta."Još uvek nisam upoznala svoje komšije, ali su mi poslali tvit kako su uzbuđeni što je naša priča viralna i da će moju poruku čuvati zauvek," izjavila je Džena Lavine za Mashable.
foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track