PLJUVALA SAM KRV OD BATINA: Udala se za dvostruko starijeg, a onda je počeo PAKAO...
Foto: Shutterstock

Dramatična ispovest

PLJUVALA SAM KRV OD BATINA: Udala se za dvostruko starijeg, a onda je počeo PAKAO...

Žena -

Z. K. (27) je dugogodišnji dečko brutalno zlostavljao. Gasio joj je cigarete po rukama, zbog čega je u tim trenucima osećala jak i prodoran bol i miris svoje kože.

Nije smela da se opire, jer je znala da će ga njen i najmanji korak isprovocirati i da će dobiti još veće batine.

Ona ga je upoznala kada je imala tek 17 godina. Poticala je iz siromašne porodice i bila je željna svega. Nije je začudilo što joj je pažnju privukao dvostruko stariji muškarac, po kojem se moglo videti da je imućniji.

"Mnogo je lepo mirisao. Kada je svoja nova kola parkirao, nema ko se za njim nije okrenuo, bio je fenomenalno obučen. Preseklo me je u stomaku. Bio je toliko lep i moćan u tom momentu da sam pomislila da nikada neće primetiti devojku kao što sam ja: skromna i tiha", priča Z. K. koja je na kraju shvatila da ju je njen osećaj duboko prevario.

U kafiću koji je bio pun, njegov pogled se zaustavio na njoj, i nije mu puno trebalo da je zavede.

Foto Ilustracija/Shutterstock
Foto Ilustracija/Shutterstock

"Čekali smo moje punoletstvo da počnem da živim s njim. Bio je moje sve prvo, a uvek je bio mnogo strog, što je meni i imponovalo. Smatrala sam da je to znak ljubavi", kaže ona, i uskoro otkriva mračnu tajnu svog života s njim.

Jednu noć se probudila i primetila da je krevet prazan. Ustala je i krenula ka dnevnoj sobi gde je bio njen dečko, i videla da je na stolu prosut beli prah, a on je vukao crte. Prvi put je videla nekog ko se drogira i briznula je u plač, a on ju je ošamario.

"Kazao mi je da ne podnosi kada neko plače. Da mu kokain pomaže da razmišlja, ali i da je ta droga, poput bilo koje druge, meni zabranjena. Tada je bilo dovoljno samo da me poljubi i da sve zaboravim", nastavlja ona svoju ispovest i kaže da joj je dečko ubrzo počeo da zabranjuje da se viđa sa svojim drugaricama.

Želeo je da ima apsolutnu kontrolu nad njenim životom, pa je proveravao i njen profil na Fejsbuku, a na telefonu je insistirao da ima aplikaciju koja snima svaki razgovor.

"Jednom je otkrio da sam se videla sa sestrom. Toliko me je pretukao da sam pljuvala krv. Najgore je što me je toliko obuzeo celu da sam puzala za njim i molila ga da mi oprosti. Onda su se te scene ponavljale svaki drugi dan. Jednom se dogodilo da mi cigaretu ugasi na ruci jer sam se dopisivala s drugaricom iz detinjstva", kaže ona i dodaje da je policija ubrzo došla na njihova vrata.Komšije su prijavile buku u njihovom stanu, a ona je želela da ih ubedi da oni lažu za zlostavljanje, ali su je modrice odale. Slomila se i sve priznala."Tražila sam da me odvedu, pobegla sam. Po mene je došao tata i vratio me kući. Dugo nakon toga me je zvao i pretio, ali se moj tata javljao na telefon. U selu je pukla bruka, a ja sam ubrzo saznala da sam trudna. On je naravno to znao. Sada imam dete koje je pošlo u školu, a njega više nisam videla", završava Z. K. svoju priču i na kraju ističe da je odbila da ga krivično goni.

Foto Ilustracija
Foto Ilustracija

Blic/beograd.in

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track