ŽENA ME VARA ALI NEĆU RAZVOD: Hvala njenom ljubavniku ali imam nešto da ga zamolim!
Foto: Profimedia

Ne zamera joj mnogo

ŽENA ME VARA ALI NEĆU RAZVOD: Hvala njenom ljubavniku ali imam nešto da ga zamolim!

Žena -

Pa, kada žena prevari odanog supruga, mora da snosi posledice, baš kao i obratno. Zanimljiv slučaj dolazi nam iz Amerike, kada je jedan prevareni muž rešio da sastavi listu zahteva, uputi je ljubavniku svoje žene i objavi je na "Craiglistu", najvećim američkim oglasima. Brže nego što je iko očekivao, njego oglas postao je viralan.

"Ovo je za čoveka koji mi “obrađuje” ženu: Dobro znaš ko si. Da, sve znam. Nisam ljut, ali bih ipak želeo da te zamolim nekoliko stvari:

1. Molim te prestani da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji, jer na kraju uvek ja ispadnem kriv.

2. Zbog tebe imam šansu da idem češće na pecanje, ali to ti ne daje za pravo da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada nam dođeš u goste(Bog zna da ja moram da popijem bar nekoliko pre nego što mi ona postane atraktivna), ali ostavi mi bar nešto. Seti se da ja sa njom moram da budem mnogo duže nego ti.

Foto: AP
Foto: AP

3. Ako ipak popiješ sve, kupi još ili mi bar ostavi novac.

4. Kada potrošiš rolnu WC papira, stavi novu. Iz nekog razloga moj sin misli da ne mora da se obriše ako nema papira.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Kada završiš sa seksom sa mojom ženom, za brisanje iskoristi nešto što može da se baci. Jer, recimo, prošle nedelje video sam čudnu mrlju na mojoj košulji.

6. Nemoj govoriti mojoj deci da si im ujak. Možda su mali, ali nisu retardirani.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

7. Prestani da pojačavaš grejanje, ne plaćaš ti račune.

8. Kad te pita "da li izgledam u ovim pantalonama debelo", uvek reci "Ne". Možda misliš da će je drugačiji odgovor naterati da razmisli hoće li i dalje jesti kilogram sladoleda dnevno, ali zapravo joj daješ razlog da ode da kupi nove pantalone u kojima će izgledati jednako debelo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

9. Ne jedi više našu hranu. Jednom si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan, a moja žena nije skuvala nešto tako dobro ne pamtim otkada…

10. Probaj da prebaciš težinu na drugu stranu kad sediš u mojoj fotelji jer praviš udubljenje koje me vuče na desno.

I na kraju, želim da ti zahvalim što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Od viška novca možda odvedem decu u bioskop. Nadam se da možeš da mi pomogneš sa stvarima koje sam nabrojao. Ako sve pobrojano učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da brineš i žuriš."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track