Najnovije vesti

UPOZORENJE: 3 poruke koje ne bi trebalo nikad da mu pošaljete
Foto: Shutterstock

PAZITE ŠTA PIŠETE

UPOZORENJE: 3 poruke koje ne bi trebalo nikad da mu pošaljete

Žena

Suzdržite se i ove 3 poruke ne šaljite jer će najverovatnije izgubiti intresovanje za vas.

Istražili smo koje to poruke momci ne vole da dobiju od lepših polovina i koje će najčešće ignorisati, pa pogledajte spisak i ubuduće ih izbegavajte, piše sajt Cosmopolitan.

NEMOJTE MU POSLATI: “Hejjjjjjjj”Momci ne vole kada vide poruku sa nekoliko slova, a naročito ako se ove poruke ponove više puta. “Šta radišššš?!” , “Ćaoooo!” su poruke koje će ga smoriti ili iznervirati, zato pokušajte da mu pošaljete najjednostavniju poruku bez više karaktera.

POŠALJITE MU OVO: “ Šta radiš?”Momcima nisu potrebni dodatni smajlići ili karakteri kako bi se osećali posebno. Sigurno ne želite da ostavite utisak devojke koja umire za njim i koja je sat vremena smišljala poruku i angažovala sve drugarice kako bi lektorisale. Ukoliko tek treba da stupite u komunikaciju sa njim, pošaljite najjednostavniju poruku za početak.

NEMOJTE MU POSLATI: “Gde si ti?” “Da li želiš da me vidiš?!Svi smo bili u situaciji kada na naša pitanja nismo dobile odgovore ali nakon par pića se ohrabrimo i krenemo da šaljemo očajničke poruke. Koliko god da je teško, ukoliko niste dobile odgovor na prvu poruku, nema potrebe za slanjem druge. Drugom porukom nećete primorati nekoga na odgovor već samo možete izazvati kontra efekat.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemoj mu ništa poslatiUkoliko još uvek niste dobile odgovor na poruku od juče, danas se lepo opustite, razmislite i sklonite telefon od sebe. On će vam odgovoriti ako misli da ima potrebe , a vi kasnije prosudite da li ima svrhe nastavljati komunikaciju. Ako ipak ne dobijete odgovor na poruku, mislimo da će vam upravo to biti najbolji pokazatelj vaše veze.

NEMOJTE MU POSLATI: “Zašto mi ne odgovaraš na poruke?”Iako ste u glavi sigurno već premotale hiljadu situacija zašto nije odgovorio na poruku, potreban vam je samo još i njegov odgovor. Nastavite premotavanje, ali se suzdržite da ga pitate zašto se on nije udostojio i odgovorio. Možda zaista i ne želi da odgovori, a možda je i zauzet i nije stigao da pogleda telefon. Šta god da je u pitanju, sačuvajte dostojanstvo i suzdržite se ove poruke. Zamislite kako je njemu kada čita ovu poruku, verovatno ima utisak kako umirete za njim i čeznete za porukom.

POŠALJITE MU OVO: U ovoj situaciji nemojte mu ništa poslati.Samo zato što je ignorisao vašu poruku ne znači da se svet srušio. Ukoliko nema potrebu da se dopisuje sa vama, zapamtite nemate je ni vi! I te kako možete bez njegovog odgovora i poruka i pokažite kako neko drugi čezne za vama, dok on gubi sjajnu priliku. Ako se posle par dana javi kao da ništa nije bilo pokažite mu gde mu je mesto, jer prema dami se tako ne ponaša.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke

5 poruka koje NIKADA ne bi trebalo da mu pošalješ

SUDBINSKI POVEZANI: 6 parova koje niko ne može da razdvoji

4 stvari koje ne smete da radite u vezi (ako želiš da ga zadržite)

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...