Najnovije vesti

VOLELA SAM GA DO BOLA I IZGUBILA: Ovo je moja MOLITVA za njega!
Foto: Profimedia

Bože, hvala ti na njemu!

VOLELA SAM GA DO BOLA I IZGUBILA: Ovo je moja MOLITVA za njega!

Žena

Bože, razmišljam o njemu i danas. Razmišljam o načinu na koji se smeje i načinu na koji se smeši.

Razmišljam o tome kako mi je nekad ljubio suze s obraza kada sam bila uzrujana ili nežno prislanjao usne na moje čelo dok sam radila, da mi ne bi odvraćao pažnju s posla. Iako smo oboje znali da nema šanse da ostanem fokusirana nakon toga.

Uvek su me te sitnice podsećale na to kakva ljubav treba da bude – čista, jednostavna i odraz tebe.

U moj si ga život doveo s razlogom i u to nimalo ne sumnjam. Nikada nisam sumnjala da je on došao kako bi me nešto naučio, kako bi mi pokazao lepotu povezivanja s drugom dušom, kako bi mi pokazao kako da pustim nekoga unutra i kako bi mi pokazao kako je to biti ranjiv i nesebičan.

Bože, hvala ti na njemu.

Sada su nam se putevi razišli, ali i danas razmišljam o njemu. Razmišljam o njegovom srcu, njegovoj priči, o načinima na koje smo sazrevali i promenili se.

Nisam ogorčena ni slomljena, samo želim da on bude dobro. Mene si blagoslovio na mnoge načine; samo želim da znam da paziš i na njega. Nadam se da ga štitiš i držiš na svom dlanu.

Želim da znam da slušaš kad ti se moli. Želim da znam da ga podigneš kad je loše i da mu pokažeš kako na ovom putovanju nije sam.

Bože, želim da se molim za njega. Želim da molim za njegovu snagu i isceljenje, da se nikada ne oseća prazno nego se uzda u tebe. Molim se da nađe sreću i vođstvo u tvojoj reči.

Molim se da njegov život ima svrhu i smisao, da mu je srce puno i da ti se obrati za pomoć kad ga snađu nevolje. Jer ti si uvek tu. I uvek ćeš biti.

Molim da ga štitiš od zla i da mu se nasmešiš. Molim da ga vodiš u smeru u kom želi i da mu pomogneš da vidi lepotu života.

Molim se da nađe sve što je tražio kad se ponovno zaljubi i sve što ti želiš da nađe.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ne znam gde je sada. Možda se u drugoj državi sprema za utakmicu. Možda ide na posao i umorno trči prolazeći rukom kroz neurednu kosu. Možda nije tako daleko od mene, možda se vrti u krevetu dok mu zvoni alarm. Možda smo toliko daleko da me se nikada ne seti.

To je u redu.

Neke stvari nisu suđene, ali želim da brineš o njemu, posebno sada kada me nema. Pomozi mu da zna koliko je voljen. Pomozi mu da zna kako je ljubav sve.

Budi uz njega. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i zato se nadam da i u tvome ima mesta za njega.

(zdravaisretna.hr)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...