IZBACIO JU JE IZ KUĆE DA BI DOVEO LJUBAVNICU: Osvetila mu se a ceo internet sada vrišti od smeha!
Foto: Profimedia

Ne kači se sa ženom

IZBACIO JU JE IZ KUĆE DA BI DOVEO LJUBAVNICU: Osvetila mu se a ceo internet sada vrišti od smeha!

Žena -

Znate one priče o muževima koji napuste svoje žene zbog sekretarice? I ovo je jedna od tih priča ali ova se završila na urnebesan način!

Muškarac po imenu Džejk je nakon 37 godina braka, ostavio svoju ženu Edit zbog sekretarice. Njegova nova devojka je zahtevala da žive u Editinoj i Džejkovoj milionima vrednoj vili. On je imao dobre advokate i pobedio je Edit na sudu, pa dobio kuću.

Edit je morala da napusti kuću u roku od 3 dana. Spakovala je svoje stvari, a treći dan je sedela u trpezariji, pustila laganu muziku i jela škampe i kavijar uz bocu vina. Došla je na ideju kako da se osveti.

Stavila je kavijar i škampe u garnišnu svake sobe i smrad je počeo da se oseća po celoj kući. Džejk i njegova nova devojka nisu mogli da podnesu smrad i radili su sve da ga se reše. Čistili, koristili osveživače, izbacili tepihe, promenili namještaj, ali džabe.

Nakon nekog vremena čak je i posluga dala otkaz i niko im više nije dolazio u posetu.

Džejk i njegova ljubavnica su naposletku rešili da prodaju kuću, ali čak i uz smanjenje cene nisu mogli da nađu kupca.

Nakon nekog vremena, Edit je nazvala Džejka, koji joj je rekao sve o smradu kuće. Ona ga je saslušala i rekla mu da joj mnogo nedostaje kuća i da je želi nazad, bez obzira na smrad. Džejk je to jedva dočekao i dogovorili su predaju kuće, ali pod uslovom da oni u novu kuću odnesu sav nameštaj.

Edit je pristala i preseljenje je bilo gotovo – Džejk i ljubavnica poneli su baš sve, uključujući i garnišne.

(megagiga.info/zenskikutak)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track