Najnovije vesti

U UTORAK JE IMALA 72 KG, A U NEDELJU 68: Nema sumnje, ova biljka je pravo čudo!
Foto: Profimedia

Recept

U UTORAK JE IMALA 72 KG, A U NEDELJU 68: Nema sumnje, ova biljka je pravo čudo!

Žena

Mnoge od nas koriste peršun kao dodatak kod pripreme različitih jela. Sveža i aromatična biljka, ne samo što hranu obogaćuje odličnim ukusom i aromom, već je i dodatno zasićuje vitaminima.

Između ostalog, peršun je moćan diuretik, oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i drugih zdravstvenih problema. Ovaj recept napitka za mršavljenje je vrlo popularan na Balkanu, a zasnovan je na sposobnosti peršuna da iz organizma izbacuje suvišnu tečnost, ne narušavajući ravnonežu elektrolita u telu.

 

Recept:

Navedena količina sastojaka je potrebna  za jednodnevno korišćenje. Imajući u vidu izraženi diuretički efekat, ne preporučuje se povećavati dozu. Kod  hroničnih oboljenja, a takođe i u trudnoći, napitak od pešuna možete piti nakon konsultacije sa svojim lekarom.

 

Sastojci:

 

– 5 supenih kašika isitnjenog lista peršuna i
– 1 litra vode.

 

Priprema:

 

Prelijte peršunov list proključalom vodom. Poklopite, i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Procedite.
Napitak pijte u toku celog dana. Peršun iz organizma uklanja toksine, a takođe, ubrzava metabolizam. S obzirom, na efikasnost ovog napitka, ne preporučuje se da ga uzimate više od pet dana uzastopno. Za održavanje procesa mršavljenja, pridržavajte se pravilnog režima ishrane.

 

Foto: Shutterstoc
Foto: Shutterstoc

(uspesna zena)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...