(FOTO) POTROŠILA JE 4 MILIONA NA OPERACIJE: Želela je da izgleda kao MAČKA da je muž ne bi PREVARIO!
Foto: Tviter

UŽAS

(FOTO) POTROŠILA JE 4 MILIONA NA OPERACIJE: Želela je da izgleda kao MAČKA da je muž ne bi PREVARIO!

Žena -

Milionerka Džoselin Vildenstein (76) je na plastične operacije i korekcije na svom telu dala oko 4 miliona dolara. Pre nego što je poželela da izgleda kao mačka, Džoselin je bila prirodna lepotica.

Iako je mnogi ne znaju po imenu, lice Vildensteinove dobro je poznato i često se koristi kao primer ekstremnog preterivanja s plastičnim operacijama.

Džoselin je s korekcijama počela sredinom devedesetih godina jer se, navodno, bojala da je njen suprug, milijarder Alek N. Vildenstein ne ostavi.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prema glasinama, ona je želela da izgleda poput mačke jer ih je njen suprug voleo. Međutim, bogatašica je jednom prilikom demantovala šuškanja kada je rekla da je to učinila zbog sebe.

Ipak, Vildenstein se rastala nakon što ga je u krevetu uhvatila s 19-godišnjom ruskom manekenkom. On je njoj tada pretio pištoljem, a njihova brakorazvodna parnica trajala je dve godine.

"Kada se pogledam u ogledalo, prelepa sam sebi. Imam lice tačno onakvo kakvo sam htela", svojevremeno je izjavila kontroverzna milionerka.

Pre brojnih operacija, koje uključuju barem 7 tretmana zatezanja lica, drastičnu rekonstrukciju očiju i injekcije kolagena u usnama, obrazima i bradi, Džocelin je bila prirodna lepotica.

Njena fotografija iz sedamdesetih godina počela je ponovo da kruži društvenim mrežama i izaziva čuđenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track