NIKAD ISKRENIJE PISMO JEDNE ŽENE: Za tebe, koju on VARA sa mnom!
Foto: Profimedia

Ljubavnica otvorila dušu

NIKAD ISKRENIJE PISMO JEDNE ŽENE: Za tebe, koju on VARA sa mnom!

Žena -

Kladim se da me verovatno mrziš. Reči poput kurva ili glupača su ti sigurno pale na pamet i možda ćeš mi ih uputiti u budućnosti, ako još nisi saznala za nas. Ali jednog ćeš dana saznati.

A kad saznaš, on će se slatkim rečima pokušati izvući iz situacije kao što to inače čini.

Sigurna sam kako si dosad već nešto posumnjala. Možda sam slučajno ostavila nešto u njegovom stanu ili autu, a on se kune da je to od njegove sestre. Možda si osetila moj parfem iako se on svaki puta presvlači.

Znaš ono kad te nešto svrbi, a ne smeš se počešati, a ipak to učiniš i onda se ne želiš suočiti sa istinom? Bila sam na strani na kojoj si ti i dugo sam mrzila onu drugu. Ali, dok nisam postala druga, nisam shvatila da je najviše njegova krivica, a ne moja.

Naravno da je za neveru potrebno dvoje, ali nisam mogla sebi pomoći. Zaljubila sam se u nekoga ko nije bio moj, ali očajno sam želela da bude. Verovala sam njegovim lažima dok smo ležali u krevetu i razgovarali o budućnosti. Iako sam znala da nemamo budućnost. Govorio je kako će te ostaviti, ali znala sam da su to samo reči jer je uvek odlazio nazad ka tebi i govorio ti da te voli. Ja sam mu verovala kad je meni govorio isto.

Znam da sam trebala imati dovoljno samopoštovanja da odem od njega ranije, ali zbog ljubavi činimo glupe stvari. Zbog ljubavi poveruješ u ove laži. Zbog ljubavi vidiš ono što želiš, a slepa si za ono što ne želiš.

Držala sam se za nešto svaki puta kad bi me nazvao usred noći. Ali, duboko sam u srcu znala da bi on već bio sa mnom kad bi bila istina sve što je govorio. On je za mene stvarao predivnu mrežu, a ja sam upadala u nju.

Sve je bila igra. Objasnio mi je pravila, a ja sam igrala po njima.

Nismo se smeli fotografisati. Ili ići na neka mesta. Nekim ljudima nisam smela reći za nas. Mogla sam ga zvati samo kad je na poslu. Grozan je osećaj bio kad sam ga gledala kako odlazi kući u 3 ujutro, a žarko želela da ostane.

Najviše od svega ti se želim izviniti. Ne samo zbog toga što sam bila deo tog trougla nego što te on ne voli i ne poštuje dovoljno da ti bude veran. Žao mi je što si u vezi s nekim ko te nije vredan. Jer da je vredan, mene ne bi bilo. Da nisam ja, varao bi te s nekom drugom. Takvi su oni koji varaju.

Jako ga volim i bilo mi je teško otići od svega toga jer sam htela nekoga ko me želi jednako. Samo mene.

Nisam htela biti nečija osoba sa strane. Umorilo me to da sam njegova najčuvanija tajna. Shvatila sam kako ne želim učestvovati u nečemu što ti nanosi jednaku bol kao meni kad sam bila na tvome mestu.

Često se dogodi da se devojke okome jedna na drugu, ali zapravo smo obe zaljubljene u istog muškarca. Iako priznajem svoje greške, nisam mogla kontrolisati što se dogodilo. Rado bih da se sve ovo nije dogodilo jer je moja definicija ljubavi zaražena.

Ako vas dvoje ostanete zajedno, iskreno vam želim svu sreću i žao mi je zbog boli koje sam ti uzrokovala ili koju ćeš osetiti kad saznaš. Istina uvek nekako izađe na videlo i više povrediš nekoga kad su veće laži u pitanju. Iako sve ovo boli mene, znam da će tebe boleti više, a nijedna od nas to nije zaslužila.

(zdravaisretna.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track