POBOLJŠAVA SEKS I POVEĆAVA BROJ ORGAZAMA: Evo šta sve treba da znate o trendu SUŽAVANJA vagine!
Foto: Profimedia

hit u svetu

POBOLJŠAVA SEKS I POVEĆAVA BROJ ORGAZAMA: Evo šta sve treba da znate o trendu SUŽAVANJA vagine!

Žena -

Sa našim telom stari i naša vagina, koja se sa godinama spušta i opušta, te se mnoge dame odlučuju zahvat "nehirurško podmlađivanje vagine".

Razlozi zbog kojih je žene podmlađuju su brojni - od gubitka kontrole nad bešikom, nedostatka prirodne vlažnosti, smanjenja estrogena, pa do najvažnijeg - problema u seksu.

Vagine nisu elastične gumice i one se neće vratiti u početno stanje kad ih rastegnete do svojih krajnjih granica (porođaj).

Po čemu se ovaj zahvat razlikuje od hirurškog?To znači da tretman možete obaviti između posla i odlaska u školu po svoju decu. Hirurški zahvat uključuje nešto duži proces koji uključuje anesteziju kao i duži oporavak, a da ne pominjemo činjenicu da se onda morate pripremiti na rez na vašem najintimnijem području. Takođe, oporavak od hirurškog zahvata traži i da se na neko vreme pozdravite od seksa i onda kad mu se ponovo vratite, on bi mogao da bude bolan.Kako onda izgleda?Baš poput normalnog ginekološkog pregleda, sešćete u svima omiljenu ginekološku stolicu. Zatim će lekar u vašu vaginu staviti cev sa laserom koji uzrokuje mikroozljede na zidovima vaše vagine, forsirajući vaginu da sama započne obnovu svoga tkiva. Ona se, tako, sužava, proizvodi se kolagen, a trenje je trajno povećano. Zbog toga je, prema ispovestima mnogih, seks bolji i intenzivniji, baš kao i vaši orgazmi. Uz to, vaše novo, jače tkivo pomaže u kontroli bešike, a pojačan krvotok pomaže u prirodnoj lubrikaciji.Ceo proces traje otprilike pet minuta i gotovo je bezbolan - pacijentkinje bol opisuju kao sličnu onom na Papa testu. Nakon toga slobodno možete nastaviti sa svakodnevicom - čak i ako uključuje teretanu.Seks nakon tretmanaTo je jedina stvar koju ne možete raditi odmah nakon tretmana. Nažalost, od seksa ćete se morati oprostiti na sledeća tri do četiri dana i u tom vremenu ne smete koristiti ni seks-igračke, ali ni tampone. Ukratko, nemojte ništa stavljati u svoju vaginu.
Ko se ne sme podvrgnuti tretmanu?
Trudnice, svakako. Savetuje se i da žene sklone čestim bakterijskim infekcijama takođe ne bi smeleda se upuštaj u ovaj zahvat, a ako pacijentkinja na dan tretmana dobije menstruaciju, savetuje joj se da tretman odloži za neki drugi dan.
Funkcioniše li?
Pacijentkinje tvrde kako je njihov seksualni život nakon zahvata postao neopisivo bolji.
foto Profimedia
foto Profimedia
(Cosmopolitan.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track