Parka jakna - apsolutni hit ove sezone na modnim pistama. Evo kako da je naručite iz vašeg doma
Foto: PR

Parka jakna - apsolutni hit ove sezone na modnim pistama. Evo kako da je naručite iz vašeg doma

Žena -

Vratila se parka jakna na velika vrata! U stvari, ovaj odevni predmet nije ni napuštao modni svet. Ona je pratilac modnih pista koji nikad ne prolazi. Samo se prilagođava trenutnom trendu.

Kako je sedamedestih godina prošlog veka došla na ulice Londona, tako je postala i udobnija za nošenje. Počinju da je nose školarci, jer je pristupačna i praktična, a često se povezivala sa štreberima. Posle su je vrlo lako prihvatili i ostali društveni slojevi, a na velika vrata ju je vratio fudbaler Dejvid Bekam devedesetih godina prošlog veka. Parku su nosili izvođači hip hop i indi muzičke scene. Ona je uvek ista, samo što menja detalje i tako se prilagođava trendu. Sociolozi smatraju da se ova jakna vraća u modu svaki put kad se dešavaju neke društvene promene poput ratova ili kriza.Kombinacije boja koje su obavezni hit ove sezone prema preporuci vrhunskih svetskih stilista

Krzno koje se savršeno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju

U našoj online prodavnici ili na našoj Facebook stranici Belle Shop - Online prodaja i Tufna Online Kupovina postoje raznobojne parke, a ovaj model se prodaje po ceni od 4600rsd i količine su ograničene. Info telefon: 011/4090-129Sem jarkih boja, tu su i one svedene poput sive, plave i maslinasto zelene koji su u skladu sa military trendom. Ove jakne odlično idu uz gotovo svaku street style odevnu kombinaciju i modni su detalj koji će nesumljivo privući pažnju ove sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track